دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند مطرح شد؛

ضرورت نقش‌آفرینی سینما و تلویزیون در طوفان‌الاقصی؛ ظرفیت‌ها و اهمیت‌ها

ضرورت نقش‌آفرینی سینما و تلویزیون در طوفان‌الاقصی؛ ظرفیت‌ها و اهمیت‌ها
نشست تخصصی «ضرورت نقش‌آفرینی سینما و تلویزیون در طوفان‌الاقصی؛ ظرفیت‌ها و اهمیت‌ها» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.
کد خبر : 890167

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش و دانش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذیل همایش بین‌المللی طوفان الاقصی و غزه (روایت‌ها و واقعیت‌ها)، نشستی تخصصی با عنوان «ضرورت نقش آفرینی سینما و تلویزیون در طوفان‌الاقصی؛ ظرفیت‌ها و اهمیت‌ها» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

حمیدرضا حسینی دانا مدیر گروه پژوهشی پدافند رسانه‌ای واحد دماوند گفت: بیش از 30 پروژۀ تحقیقاتی مرتبط با موضوع همایش با تأکید بر رویکرد مسئله محوری و حل مسئله و حمایت اساتید منتور در این گروه پژوهشی تدارک دیده شده و نتایج آنها به تدریج در قالب نشست های تخصصی ارائه می‌شود. با دریافت نتایج تحقیقات سایر پژوهشگران همکار، نشست‌های بعدی در هفته‌های آتی برگزار خواهد شد.

یکی از سخنرانی‌های پژوهشی این نشست با عنوان «ضرورت نقش آفرینی سینما و تلویزیون در طوفان‌الاقصی؛ ظرفیت‌ها و اهمیت‌ها» توسط محمدجواد حاجی عباسی فارسی، پژوهشگر مدیریت رسانه‌ای ارائه شد.

این پژوهشگر با مرور توصیه‌های مقام معظم رهبری نسبت به شیوه‌های هنری بیان حقایق انسانی، عملیات آفندی رسانه‌ها را در کانون نیازهای امروز محور مقاومت و تاب‌آوری شناختی ملت‌های مظلوم ارزیابی کرده است.

حاجی عباسی، ابتدا «افسانۀ هولوکاست» و «فاجعۀ نسل‌کشی مسلمانان بوسنی - 1992» را براساس تئوری آپاراتوس، تحلیل کرده و عملکرد هالیوود را در این زمینه ارزیابی کرده است. به گفتۀ وی بیش از یکصد فیلم بلند دربارۀ افسانۀ کوره‌های یهودی‌سوزی ساخته شده اما دریغ از اینکه یک فیلم قابل اعتنا دربارۀ نسل‌کشی مسلمانان بوسنی تولید شود.

به عقیدۀ وی اگرچه آثار ماندگاری مانند «شکارچی شنبه»، «به وقت شام» و «بازمانده» ساخته شده است اما این به تنهایی کافی نیست و ضرورت دارد محور مقاومت با تشکیل یک جبهۀ فرهنگی فعال نسبت به افشاگری جنایات صهیونیست ها با زبان هنر اقدام کند و دشمن متجاوز را به انفعال بکشاند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب