علم پلاس
بیشتردر جستوجوی شبهعلم؛
محاسبه انرژی اسامی!/ وقتی اسمتان تقدیرتان را تغییر میدهد!
پیروان مکتب «انرژی اسم» ادعا میکنند که اسم شما میتواند باعث جذب یا دفع انرژیهای مثبت و منفی شود. بهعنوان مثال اسم «الف» ارتعاشات مثبتی دارد اما اگر شما «ب» نام دارید، احتمالاً باید برای تغییر نامتان اقدام کنید!
کاربرد فناوری ۱۴؛
چطور جلوی داغ شدن کامپیوترمان را بگیریم؟
داغ شدن کامپیوتر میتواند کیفیت عملکرد سیستم را تضعیف کند و طول عمر دستگاه پایین بیاورد. با رعایت نکات این گزارش میتوانید از این مشکلات جلوگیری کرده و عمر مفید دستگاه خود را افزایش دهید.
حقایق علمی ۹۰؛
اثر انگشت کدام حیوان با اثر انگشت ما مو نمیزند؟
در میان تمام جانوران گیتی، اثر انگشت یک جانور بومی استرالیا به قدری شبیه به اثر انگشت انسان است که حتی میتواند در تحقیقات جنایی ایجاد ابهام کند!
نشست نجومی به مناسبت زادروز ادوین هابل
پنجاه و چهارمین باشگاه نجوم اردبیل به کوشش انجمن آسمان سبلان و با همکاری انجمن نجوم دانشگاه محقق اردبیلی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل برگزار میشود.
حقایق علمی ۸۹؛
دانش ریاضی مرغها فراتر از انتظار است!
مرغها آن پرندگان سادهای نیستند که در حیاطها برای خود قدم میزنند و هیچ نمیفهمند! آنها قادر به انجام محاسبات ریاضیاتی ساده و تشخیص تفاوت در تعداد اشیاء هستند.
تقویم علم؛
۳۰ آبان در دنیای علم چه خبر؟
تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوریها، کشفها و حتی زادروزها و درگذشتهای دانشمندان و مخترعان تأثیرگذار جهان را در برمیگیرد.
تصاویر نجومی سی آبان (۲۰ نوامبر)
امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکلهای بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه میشود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیباییهای خیرهکنندهای را برای علاقهمندان به ارمغان میآورد.
حقایق نجومی ۷۸؛
زهره؛ سیارهای با آسمان زردرنگ
آسمان زردرنگ زهره یکی از ویژگیهای عجیب و جالب این سیاره است که میتوان آن را نمادی از محیط خشن و غیرقابل سکونت آن برشمرد.
یادداشت؛
چهره تاریک هوش مصنوعی/ آیا باید منتظر گرگی در لباس ماشین بود؟
اگر هوش مصنوعی بهجای پاسخگویی به نیازهای انسان شروع به قضاوت یا تهدیدمان کند، آنگاه این سوال پیش میآید که آیا واقعاً در حال پیشرفتیم، یا به آرامی در شرف خلق دشمنی هستیم در لباس دوست؟
این تصویر مربوط به چه چیزی است؟
با استفاده مجدد از زبالههای زیستی: