شگفتزار
حقایق علمی ۸۹؛
دانش ریاضی مرغها فراتر از انتظار است!
مرغها آن پرندگان سادهای نیستند که در حیاطها برای خود قدم میزنند و هیچ نمیفهمند! آنها قادر به انجام محاسبات ریاضیاتی ساده و تشخیص تفاوت در تعداد اشیاء هستند.
افزایش خطر عفونت قارچی در زنان با مصرف بیرویه آنتیبیوتیک
بدن ما از اکوسیستمهای مختلفی تشکیل شده است که شامل میلیاردها ارگانیسم زنده شامل ویروسها، انگلها، قارچهاست که عمدتاً از باکتریها تشکیل شدهاند و نباید به راحتی در معرض تهاجم آنتیبیوتیکها قرار گیرند.
حقایق علمی ۸۸؛
قلب نهنگ آبی آنقدر بزرگ است که آدم میتواند در رگهایش شنا کند!
قلب نهنگ آبی در حدود ۴۵۰ کیلوگرم وزن دارد و در هر ضربان، حدود ۲۵۰ لیتر خون را پمپاژ میکند. این حجم خون تقریباً به اندازه آب یک حوض است!
حقایق علمی ۸۷؛
بدن انسان نور تولید میکند اما با چشم غیرمسلح آن را نمیبینید!
بدن انسان بهطور طبیعی نوری ضعیف ساطع میکند که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده نیست، اما این نور میتواند حاوی اطلاعات ارزشمندی درباره سلامت و وضعیت متابولیک بدن باشد.
ناسا درباره ورود به دورهای بلندمدت از خشکی و کمآبی هشدار داد
بر اساس جدیدترین مطالعات با استفاده از ماهوارههای ناسا و مرکز هوافضای آلمان (DLR)، به نظر میرسد که زمین وارد دورهای بلندمدت از خشکی و کمآبی شد است.
حقایق علمی ۸۶؛
کدام حیوان بزرگترین چشمان را دارد؟
چشمان ۲۷ سانتیمتری ماهیمرکب غولپیکر به این جاندار کمک میکند تا اعماق تاریک اقیانوسها را با دقت بالا ببیند و از دست شکارچیان فرار کند.
حقایق علمی ۸۵؛
بینی سگها دو مجرای هوایی دارد؛ یکی برای تنفس و دیگری برای بویایی!
سگها با داشتن دو مسیر هوایی مجزا برای تنفس و بویایی، قادر به تحلیل دقیق بوها بدون اختلال در فرآیند تنفس هستند، که این ویژگی قدرت بویایی شگفتانگیزی به آنها میبخشد.
حقایق علمی ۸۴؛
«رنگینکمان ماهی» پدیده نادر شبانگاه!
رنگینکمان ماهی پدیدهای خیرهکننده و نادر است که زیر نور ماه کامل در طول شب تشکیل میشود و جلوهای متفاوت از زیباییهای طبیعت را به نمایش میگذارد.
حقایق علمی ۸۳؛
قطب جنوب برخلاف تصورتان بزرگترین «بیابان» جهان است!
قطب جنوب با مساحتی حدود ۱۴ میلیون کیلومتر مربع به دلیل میزان بارش کم به عنوان بزرگترین بیابان زمین شناخته میشود. وسعت این ناحیه تقریباً یکونیم برابر صحرای بزرگ آفریقا است.
۸۵ درصد حیات گیاهی سیاره زمین زیر اقیانوسهاست!
اگرچه اغلب افراد به گیاهان موجود بر روی خشکی به عنوان منبع اصلی اکسیژن زمین نگاه کنند، اما بیشتر این وظیفه بر عهده گیاهان دریایی و فیتوپلانکتونها است!
این تصویر مربوط به چه چیزی است؟
با استفاده مجدد از زبالههای زیستی: