آموزش در جهان
تظاهرات دانش آموزان ۲۰۰ مدرسه صهیونیستی برای تاکید بر لزوم مبادله اسرا + فیلم
دانش آموزان ۲۰۰ مدرسه رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه با برگزاری تظاهرات در مناطق مختلف سرزمین های اشغالی خواهان بسته شدن قرارداد مبادله اسیران با مقاومت فلسطین شدند.
شهادت حدود 13 هزار دانشجو و دانشآموز فلسطینی در حملات اسرائیل
وزارت آموزش و پرورش فلسطین اعلام کرد نزدیک به 13 هزار دانشآموز و دانشجوی فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند و حدود 21 هزار نفر دیگر در این حملات مجروح شدهاند.
دانشگاه مطرح انگلیس هم تعدیل نیرو را آغاز کرد
دانشگاه اسکس، یکی از دانشگاههای مطرح انگلستان در پی کمبود بودجهای که دانشگاههای انگلیس با آن مواجه شدهاند تصمیم گرفت تا تعدیل نیرو کند.
نبرد جهانی برای جذب نخبهها؛ آیا کشورهای مبدا از دست دادن استعدادها را تاب خواهند آورد؟
بر اساس گزارش جدید سازمان بینالمللی مهاجرت (IOM) و دادههای یونسکو، چین و هند همچنان پیشتاز ارسال دانشجویان خود به کشورهای خارجی هستند.
چگونه میتوان روسای دانشگاهها را رتبه بندی کرد؟
«موسسه اینترپرایز آمریکا» برای نخستینبار رتبهبندی روسای دانشگاهها را بر اساس معیارهایی مانند موفقیت دانشجویان و دسترسی آنها به امکانات و برخی موارد دیگر منتشر کرده است.
رکورد تاریخی جذب دانشجویان بینالمللی در آمریکا/ هند گوی سبقت را از چین ربود
ایالات متحده در سال تحصیلی ۲۰۲۳-۲۰۲۴ به نقطه عطفی در جذب دانشجویان بینالمللی دست یافت و با میزبانی بیش از ۱.۱ میلیون دانشجو از سراسر جهان، رکورد جدیدی ثبت کرد.
چگونگی تداوم آموزش در مناطق جنگزده اوکراین
با تداوم جنگ در اوکراین، سیستم آموزشی این کشور با چالشهای بیسابقهای روبهرو شده است. از حضور در مدارس زیرزمینی مناطق پرخطر تا کلاسهای آنلاین در سنگرهای جنگی، معلمان و دانشآموزان اوکراینی تلاش میکنند تا چراغ آموزش را روشن نگه دارند.
آینده تحصیلات عالی در دانشگاه معروف بریتانیا در خطر است
دانشگاه «نورثهمپتون» بریتانیا با کسری بودجه قابلتوجهی دستوپنجه نرم میکند و برای مقابله با این چالشهای مالی، برنامهای برای مشاوره و بازنگری در دورههای تحصیلی خود در سال ۲۰۲۵ را در نظر گرفته است.
فارغ التحصیلان کدامیک از دانشگاههای جهان سریعتر وارد بازار کار میشوند؟
با افزایش رقابت در بازار کار جهانی، دانشگاهها بیش از پیش بر توانمندسازی دانشجویان برای ورود به دنیای کار تمرکز کردهاند.
ایران در حوزه آموزش تنها ۲ نماینده در میان دانشگاههای جهان دارد
اخیرا رتبه بندی موضوعی شانگهای در سال ۲۰۲۴ منتشر شده است و تمام رشتههای جهان در موضوعات مختلف به ترتیب رتبه بندی شدهاند. بنابر این رتبه بندی موضوعی، تعداد ۲۹ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در رتبه بندی موضوعی شانگهای ۲۰۲۴ حضور دارند. این ۲۹ دانشگاه در ۱۲۰ رشته محل حضور داشتهاند.
آیا سرفصل های درسی در مدارس و دانشگاهها نیاز به بازنگری دارد؟