تندرستی
در آنا بخوانید؛
خوراکیهای شب یلدا و تأثیر آنها بر دیابتیها/ انتخابهای سالم برای طولانیترین شب سال
شب یلدا برای افراد دیابتی، میتواند چالشهایی به همراه داشته باشد. مصرف بیرویه شیرینیها، آجیلهای شور و چرب و میوههایی با قند بالا ممکن است موجب افزایش قند خون و مشکلات دیگر برای این دسته بیماران شود.
سلامت معنوی؛ کلید بهبود روان و جسم در دنیای مدرن
در دنیای پرمشغله امروز، توجه به سلامت معنوی میتواند راهحلی مؤثر برای بهبود وضعیت روانی و جسمی افراد باشد. از اشعار شاعران ایرانی تا تحقیقات علمی در دانشگاههای کشور، همه نشان میدهند که ارتباط با بعد معنوی زندگی میتواند بهطور قابل توجهی کیفیت زندگی را ارتقا دهد.
در گفتوگو با آنا مطرح شد؛
تأثیرات روانی تغییرات ناگهانی بر سلامت فردی
تغییرات ناگهانی در وضعیت اجتماعی و اقتصادی، مانند از دست دادن شغل، جابجایی یا تغییرات مالی، میتواند تأثیرات روانی عمیقی بر افراد بگذارد. این تغییرات اغلب با اضطراب، افسردگی و اختلالات رفتاری همراه است که نیازمند توجه و تدابیر مناسب برای کاهش آسیبهای آنها است.
از پرخوری و در هم خوری در شب یلدا بپرهیزید
سرپرست مدیریت طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: از نظر رفتارهای تغذیهای برای همه افراد (چه پیر و چه جوان و چه بیمار و چه سالم) توصیه میشود در شب یلدا در مجموع مواد غذایی سبک و کم حجم میل کنند و از پرخوری و درهم خوری تا حد امکان پرهیز کنند.
افراد مسن و کودکان بیشتر در معرض خطر سرمازدگی هستند
معاون اجرایی و رئیس گروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: افراد مسن، کودکان، افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و افرادی که از الکل یا مواد مخدر استفاده میکنند، بیشتر در معرض خطر سرمازدگی هستند.
در آنا بخوانید؛
هوای آلوده، ذهن آلوده/ارتباطی پنهان که نمیتوان نادیده گرفت
مقابله با بحرانهای روانی ناشی از آلودگی هوا، مستلزم حمایتهای اجتماعی و روانشناختی است. ایجاد فضاهای مشاورهای و درمانی برای افرادی که از اضطراب و افسردگی مرتبط با آلودگی رنج میبرند، میتواند تأثیر زیادی داشته باشد.
چالشهای کم تحرکی نوجوانان و تأثیرات آن بر سلامت جسمی و روانی
کم تحرکی نوجوانان در ایران به یکی از معضلات جدی تبدیل شده است که تأثیرات منفی آن در سالهای آینده، هم در سطح فردی و هم در سطح اجتماعی، به وضوح قابل مشاهده خواهد بود. یکی از مهمترین دلایل کم تحرکی در میان نوجوانان، تأثیرات تکنولوژی و وسایل دیجیتال است.
بیشفعالی درمان نشده؛ ماشین تولید پرخاشگری
یک فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان اختلال بیشفعالی و یا نقص توجه و تمرکز را به ماشین تولیدکننده پرخاشگری تشبیه کرد و گفت: بیشتر مبتلایان به بیشفعالی درمان نشده، به اختلالات دیگری مبتلا هستند که رفتارهای پرخاشگرانه را در آنان تشدید میکند.
در آنا بخوانید؛
چگونه سبک زندگی سالم میتواند از آسیبهای آلودگی هوا جلوگیری کند؟
آگاهی عمومی درباره اهمیت تغذیه سالم در دوران آلودگی هوا میتواند تأثیر زیادی در کاهش مشکلات سلامتی افراد داشته باشد.
حبوبات را همراه با غلات مصرف کنیم
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: حبوبات در صورتی که همراه با غلات مصرف شوند، از جهت ارزش غذایی پروتئینی، کاملتر میشوند.