تحقیقات و نوآوری
هشدار سازمان ملل؛ کمبود پرستار جهانی شد
سازمان بهداشت جهانی یک مرکز آموزش پرستاری راهاندازی کرد و هدف آن است که هر سال در این مرکز به طور ویژه و برای جبران «کمبود» جهانی پرستار، ۱۶ هزار نفر با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته آموزش ببینند.
تشخیص زودهنگام و درمان هدفمند بیماریها نتیجه همگرایی علوم مختلف هستند
رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تشخیص زودهنگام بیماریها و درمان هدفمند، دستاوردهای تلفیق دانش زیست مولکولی، ژنتیک، بیو انفورماتیک و پزشکی هستند.
رئیس هشتمین سمپوزیوم ژن درمانی:
ژن درمانی یکی از سه فناوری برتر آینده دنیا است
رئیس پژوهشکده ژن، سلول و بافت دانشگاه علوم پزشکی تهران از برگزاری هشتمین سمپوزیوم ژن درمانی خبر داد و گفت: ژن درمانی یکی از سه فناوری برتر آینده دنیا است.
آنا گزارش میدهد؛
تحول صنعت داروسازی با هوش مصنوعی / ایمنی و دسترسی بیشتر بیماران به دارو
فناوریهای هوش مصنوعی با سرعتی سرسامآور در حال تکامل هستند و تأثیر معنیداری بر نحوه عملکرد صنایع مختلف از جمله صنعت داروسازی دارند. کارشناسان بر این باورند که با کمک هوش مصنوعی داروها ایمنتر و در دسترستر برای بیماران خواهد شد.
آنا گزارش میدهد؛
درمان بیماری گواتر با روش کم تهاجمی آمبولیزاسیون شریان
برای نخستین بار در ایران یک بیمار مبتلا به گواتر چندغدهای با روش آمبولیزاسیون شریان درمان شد. دقت بالا و کم تهاجمی بودن از مزایای این روش درمانی نوین است.
اهمیت تنظیم زمان وعدههای غذایی در مدیریت بیماری دیابت
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت با تاکید بر اهمیت زمانبندی مناسب برای مصرف غذا در مدیریت بیماری دیابت گفت: تا حد امکان مواد غذایی را طبق رژیم غذایی تنظیم شده در ساعات معینی از روز مصرف کنید.
آنا گزارش میدهد؛
راهکار پزشکی بازساختی برای درمان زخم دیابت/ ۳۰ درصد بیماران دچار زخم دیابت میشوند
متخصصان بر این باوردند که دنیای امروز افقهای جدیدی برای درمان زخمهای دیابتی را میتوان در پزشکی بازساختی جستجو کرد؛ ساختارهای سه بعدی از زنجیرهای پلیمری، فناوری است که در قالب زخمپوشهای ضدعفونی، آنتیاکسیدانها و عوامل محرک فاکتورهای رشد تحولی بزرگ در درمان این زخمها ایجاد کردهاند.
در دانشگاه علوم پزشکی ایران.
همایش ملی بیوالکترومغناطیس برگزار میشود
همایش ملی بیوالکترومغناطیس و تأثیر آن بر ناباروری و جوانی جمعیت با همکاری قرارگاه پدافند الکترونیک سازمان پدافند غیرعامل کشور و اداره پدافند غیرعامل در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود.
پاتوژنهای مقاوم؛ چالشی بزرگ برای درمان عفونتها و سلامت جهانی
اگر چه داروهای ضد میکروبی سنگ بنای پزشکی مدرن هستند، اما ظهور و گسترش پاتوژنهای مقاوم، امروزه به یک بحران بهداشتی و اجتماعی-اقتصادی تبدیل شده و اثرات قابل توجهی بر سلامت انسان و حیوانات، تولید غذا و محیط زیست دارد.
تأثیر بارداری بر روی ژنها و تعاملات پیچیده ژنتیکی
یک مادر باردار به مقدار زیادی خون اضافی- حدود 20٪ گلبول قرمز- برای حمایت از رشد جنین و جفتی که آن را تغذیه می کند، نیاز دارد. این افزایش تا حدی توسط هورمونها کنترل میشود، اما محققان هنوز دقیقاً مکانیسم آن را در انسان و سایر پستانداران نمی دانند.