طراحی پلتفرمی جامع در حوزه شناسایی خدمات مراکز صنعتی
حسنعلی مسلمان یزدی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری یزد در گفتوگو با خبرنگار آنا در خصوص فعالیت تحقیقاتی و پژوهشی این مجموعه گفت: ما با طراحی پلتفرمی جامع از اطلاعات صنایع و معادن در زمینههای مختلف از جمله نیازهای صنایع، سازندگان و تامین کنندگان فعالیت داریم و سعی کردیم تا با شناخت نیازهای آنها برای اولین بار به تبادل اطلاعات در زمینه معرفی توانمندیها، محصولات و خدمات بپردازیم تا صنعتگران و مراکز صنعتی بتوانند خدمات مورد نیاز خود را به صورت آنلاین معرفی و یا در صورت نیاز آنها را مشاهده کنند.
وی ادامه داد: با طراحی و راه اندازی این پلتفرم دیگر نیازی نیست که افراد و صاحبان صنایع به مجموعههای صنعتی مراجعه نمایند که این موضوع علاوه بر وقت و هزینه زیاد سبب این میشد تا خیلی نتوان نسبت به جامعه هدف هم اطلاعات در خوری را کسب کرد.
بنا براین برای راحتی سعی کردیم تا نیازهای صنعت را در هر کجای ایران بر روی این پلتفرم قرار دهیم و سازندگان میتوانند در هر نقطهای از ایران این خدمات را مشاهده کنند و بسته به نیاز خودشان با تولید کنندهها ارتباط بگیرند تا در صورت توانایی ساخت آن محصول با همدیگر وارد مذاکره شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد اظهار داشت: این پلتفرم همچنین یک قابلیت نمایشگاهی نیز دارد و موتورهای جست جوی قوی دارد. در آن سعی کردیم تا قطعاتی که بومی سازی شده و دیگران از آن بی اطلاع هستند را برای مخاطبان به نمایش بگذاریم.
مسلمان یزدی افزود: در این پلتفرم، فروش ماشین آلات و تجهیزات را هم داریم بطوریکه مانند پلتفرم دیوارعمل میکند. به عنوان مثال وقتی میخواهید که یک تراشکار را در شهری پیدا کنید میتوان با جستوجو در بخش متخصصان این پلتفرم اقدام به شناسایی نیروی مورد نظر خود کرد.
وی در خصوص ویژگی و تفاوت این پلتفرم در مقایسه با سایر پلتفرمهای مشابه بیان کرد: پلتفرم ما تقریبا در نوع خود کامل و جامع است. دسترسی در آن به صورت عمومی است و مانند نمونههای مشابه که دسترسیهای آن معطوف به یک جامعه خاصی است بدین شکل نیست و طیف وسیعی را در بر میگیرد.
ترافیک ورودی این پلتفرم در روز بین ۲۶ هزار تا ۳۰ هزار نفر است و عضویت ثابت در این پلتفرم نیز حدود ۲ هزار نفر است. در واقع سعی کردیم تا نیاز صنایع را برآورده کنیم و ارتباط هر چه بهتری را میان تولید کننده و مصرف کننده برقرار سازیم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این سامانه به زبانهای عربی و انگلیسی خدمات خود را ارائه میدهد و تاکنون توانسته است معرف محصولات صنعتی به کشورهای افغانستان، عراق و دیگر کشورهای مجاور ایران باشد. همچنین توانسته تا با شناسایی نیازهای صنایع در خارج از ایران آنها را به صنایع داخل نیز معرفی نماید.
انتهای پیام/