علم پلاس
بیشترشخصیتشناسی از روی دستخط؛ علمی دقیق یا خطایی جذاب؟
دستخط در برخی موارد خاص میتواند اطلاعاتی درباره وضعیت جسمانی یا روانی افراد ارائه دهد اما این موارد به هیچوجه به شخصیتشناسی ارتباطی ندارند و تنها به شرایط جسمانی و روانی محدود میشوند.
حقایق نجومی ۹۶؛
آیا در زحل هم شفق قطبی ایجاد میشود؟
شفق قطبی در اطراف قطب شمال زحل، پدیدهای زیبا و پیچیده است که اطلاعات ارزشمندی درباره جو و میدان مغناطیسی این سیاره ارائه میدهد.
حقایق علمی ۱۰۶؛
بزرگترین قارچ جهان چندهزار سال عمر دارد!
وقتی به قارچ فکر میکنید به جز غذاهای خوشمزه دیگر به چه فکر میکنید؟ جالب است بدانید قارچها میتوانند ابعادی شگفتآور داشته باشند.
تقویم علم؛
۱۸ آذر در دنیای علم چه خبر؟
تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوریها، کشفها و حتی زادروزها و درگذشتهای دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمیگیرد.
تصاویر نجومی هجدهم آذر (۸ دسامبر)
امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکلهای بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه میشود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیباییهای خیرهکنندهای را برای علاقهمندان به ارمغان میآورد.
واژههای بنیادین اخترشناسی در انجمن نجوم در شیراز بررسی میشود
سی و چهارمین نشست هفتگی انجمن اخترشناسی شیراز در سال ۱۴۰۳، یکشنبه ۱۸ آذر از ساعت ۱۷ تا ۱۹ برگزار میشود.
«ثابت هابل» یا «ثابت هابل-اسلیفر»؟!
در حالی که اکثر مردم کشف انبساط جهان را به ادوین هابل نسبت میدهند، واقعیت این است که وستو اسلیفر در دهه ۱۹۱۰ اولین شواهد انبساط جهان را ارائه داد!
اگر با سرعت نور حرکت کنید در یک ثانیه هفتبار دور زمین میچرخید!
سفر با سرعت نور یک مفهوم علمی جذاب و همزمان یک چالش فلسفی است، اما اینکه چگونه میتوانیم بر محدودیتهای فعلی غلبه کنیم، همچنان ذهن بشر را مشغول کرده است.
تقویم علم؛
۱۷ آذر در دنیای علم چه خبر؟
تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوریها، کشفها و حتی زادروزها و درگذشتهای دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمیگیرد.
این تصویر مربوط به چه چیزی است؟