طرز تهیه زولبیا فوری
به گزارش خبرگزاری آنا، زولبیا، شیرینی محبوب سر سفره افطار ما ایرانیان از آن دست شیرینیهای خوشمزهای است که اگر خودتان بخواهید میتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید و دیگر برای تهیه آن سراغ قنادی و یا مغازهها نروید.
توجه داشته باشید که زولبیا در اصل با نشاسته گل تهیه میشود و این امر سبب میشود تا کیفیت بهتری داشته باشد، اما اگر نتوانستید نشاسته گل تهیه کنید میتوانید برای درست کردن آن از نشاسته ذرت هم کمک بگیرید که شاید آن کیفیت لازم را نداشته باشد.
اما ما قصد داریم در این مطلب شما را با نحوه تهیه و پخت زولبیا آن هم به روشی کاملا سریع و آسان آشنا کنیم که اگر در نزدیکی افطار هوس کردید و امکان خرید آن وجود نداشت به راحتی در منزل تهیه کنید و لذتش را ببرید.
مواد مورد نیاز برای تهیه زولبیا فوری
- نشاسته: ۱ پیمانه
- ماست: نصف پیمانه
- کره: ۱ قاشق مربا خوری روغن جامد
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل: یک چهارم قاشق مرباخوری
- آرد: ۱ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر:نصف قاشق غذاخوری
نحوه درست کردن زولبیا فوری
ابتدا باید در یک ظرف مناسب نشاسته و ماست را با همزن دستی با یکدیگر مخلوط کنید و پس از آن کره، زعفران، وانیل و آرد را به آن اضافه کنید و با همزن برقی یا همزن دستی به خوبی مواد را مخلوط کنید.
پس از اینکه این ترکیبات کاملا یک دست شد بکینگ پودر را به آنها اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید.
در این مرحله مواد زولبیای شما آماده شده است و حال باید مواد را در داخل قیف بریزید و سپس در یک ماهیتابه مناسب روغن میریزیم و حرارت را روشن میکنیم تا روغن داغ شود.
بعد کمی از مواد حاضر را برای تست در روغن میاندازیم تا متوجه شویم حرارت برای زولبیاها مناسب است یا خیر اگر پف کرد که کار را ادامه میدهیم و مواد داخل قیف را بصورت دورانی و دایره دایره در روغن میریزیم و میگذاریم هر دو طرف آن پخته شود و پس از پخته شدن این زولبیاهای خوشمزه، آنها را طبق ذائقه خود و میزان شیرینی مورد نیاز در شهد که همان شربت بار است و ترکیبی از آب و شکر است، قرار میدهیم.
نکات مهم در زمان تهیه زولبیا فوری
اگر مواد زولبیا کمی سفت شد به میزان لازم ماست بریزید و هم بزنید.
مواد زولبیا نباید خیلی سفت و یا خیلی شل باشد.
در صورت نبودن کره میتوانید از روغن جامد استفاده کنید.
در صورت نداشتن قیف میتوانید از ظرف سس استفاده کنید و یا میتوانید در یک پلاستیک مواد را بریزید و سر آن را قیچی کنید.
توجه داشته باشید در صورتی که بخواهید زولبیای شما خیلی شیرین شود آن را مدت بیشتری در شهد بگذارید، اما اگر تمایل به شیرینی زیاد ندارید زمان کمتری در شهد قرار بدهید.
یک قاشق چایخوری زعفران داخل مایه زولبیا قابل حذف است و این زعفران برای خوش رنگتر شدن زولبیاها استفاده میشود.
زولبیا رو بهتره به اندازه سرخ کنید زیاد سرخ کردن زولبیا باعث خشک شدن اون و کم سرخ کردن زولبیا باعث نرم شدنش میشود.
- بیشتر بخوانید:
- چند اشتباه رایج و خطرناک غذایی در ماه مبارک رمضان
- چند توصیه غذایی برای ماه مبارک رمضان
- چگونه با تغذیه مناسب از چاقی و افسردگی در دوران خانهنشینی کرونا جلوگیری کنیم؟
- بهترین برنامه تغذیهای در ماه مبارک رمضان چیست؟
- بهترین تغذیه برای ورزشکاران روزه دار
انتهای پیام/
انتهای پیام/