برای مقابله با کرونا چه زمانی باید دستهای خود را بشوییم؟
برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا همه افراد لازم است دستهای خود را مرتب و صحیح به مدت ۲۰ ثانیه به صورت مکرر بشویند اما این شستشو در چه مواردی ضرورت بیشتری داشته و به چه صورت باید انجام شود؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا دستهای خود را مرتب و صحیح به مدت ۲۰ ثانیه بهویژه در موارد زیر باید بشویید :
- قبل از خروج از خانه
- اولین اقدام بعد از ورود به حریم خانه
- قبل از تهیه و پخت غذا
- قبل از غذا خوردن
- بهمحض ورود به محل کار
- بعد از آلوده شدن به بزاق و ترشحات بینی
- قبل از مراقبت از کودکان و سالمندان
- قبل از دست زدن به ظروف و مواد غذایی که با دیگران مشترک است مثل قندان، نان و غیره
شستن دستها با آب و صابون برای پیشگیری از انتقال ویروس کرونا هم باید با طی مراحل زیر انجام شود:
- دستهای خود را مرتب و صحیح با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه بشویید.
- ابتدا دستها را مرطوب کنید.
- با صابون مایع دستها را صابونی کنید.
- کف دستها را خوب به هم بمالید و چینهای کف دست را تمیز کنید.
- بین انگشتان را از کف دستها بشویید.
- بین انگشتان را از پشت دستها بشویید.
- نوک انگشتها و انگشتهای شست را با دقت بشویید.
- مچ دست را بشویید.
- دستها را با دستمالکاغذی یا حوله یکبارمصرف خشککنید.
- شیر آب را با همان دستمال ببندید.
- دستمال را ترجیح در سطل زباله دردار بیندازید.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/