دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ضیافتی هیجان انگیز به نام برانچ

ابتدا قالب وافل را گرم کنید، تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بریزید و حسابی هم بزنید تا پف کنند. سپس آرد، شیر، شکر، روغن، بیکینگ پودر، نمک و وانیل را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
کد خبر : 274115

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، این روز‌ها بازار برانچ خوردن داغ است! خیلی‌ها روز‌های تعطیل که دیر از خواب بیدار می‌شوند یک وعده خوشمزه و مفصل بین زمان صبحانه و نهار میل می‌کنند. به نقل از بانوی شهر برای ضیافت برانچ خوراکی‌های متنوع و متعددی مانند وافل، انواع نان، انواع املت و … میتوانند انتخاب عالی باشند. به همین منظورچند خوراکی خوشمزه که به میز برانچ شما رنگ و لعاب می‌دهند را معرفی می‌کنیم.


وافل:


وافل باید روی هر میز برانچی حضور داشته باشد!


مواد لازم برای تهیه وافل:


۲ عدد تخم مرغ، ۲ پیمانه آرد، ۳/۴ پیمانه شیر، نصف پیمانه روغن، ۱ قاشق غذاخوری شکر سفید، ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چای خوری وانیل.


ابتدا قالب وافل را گرم کنید، تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بریزید و حسابی هم بزنید تا پف کنند. سپس آرد، شیر، شکر، روغن، بیکینگ پودر، نمک و وانیل را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. روی قالب را با کمی روغن چرب کنید، خمیر وافل را روی قالب بریزید و تا زمانی که رنگ آن قهوه‌ای طلایی شود روی حرارت نگاه دارید. برای تزئین از میوه‌های خوشرنگ و خامه استفاده کنید.


اسموتی توت فرنگی و جو دو سر:


این اسموتی خوشمزه برای کسانیکه نمی‌خواهند تخم مرغ بخورند، مناسب است و در عین حال بسیار سیر کننده، غلیظ، خوشرنگ و دارای بافت خامه‌ای و بسیار هوس انگیز است.


مواد لازم: ۱ پیمانه شیر، ۱ عدد موز، ۱۴ عدد توت فرنگی، نصف پیمانه جو دو سر، نصف قاشق چایخوری وانیل


تمام مواد اولیه را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانیکه به یک بافت نرم و یکنواخت برسید مواد را با هم مخلوط کنید. می‌توانید روی اسموتی را با برگ‌های نعناع تزئین کنید.


نان توت فرنگی:


این نان خوشمزه یک انتخاب فوق العاده برای صبحانه و ضیافت برانچ است، چه سرد و چه گرم بسیار لذیذ است!


مواد لازم:


۲ پیمانه توت فرنگی تازه، ۱ پیمانه آرد، ۲ پیمانه شکر سفید، ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱/۴ پیمانه روغن، ۴ عدد تخم مرغ هم زده، ۱/۴ پیمانه گردوی خردشده.


ابتدا فر را روشن کنید و به دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد برسانید. روی قالب ۱۳*۱۸ سانتی را با کره چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. توت فرنگی‌ها را خرد کنید و داخل کاسه مناسب بریزید سپس شکر را به آرامی به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد، شکر، دارچین، نمک و بیکینگ پودر را داخل یک کاسه دیگر با هم مخلوط کنید. روغن و تخم مرغ‌ها را به توت فرنگی‌ها اضافه کنید سپس محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. خمیر را داخل قالب بریزید و برای مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه مطمئن شدید نان پخته آن را از فر خارج کنید و کمی به آن زمان دهید که خنک شود.


کرپ وانیل:


کرپ از اعضای ثابت میز ضیافت برانچ است!


مواد لازم:


نصف پیمانه شیر، ۳ سفیده تخم مرغ، ۲ قاشق مربا خوری وانیل، نصف پیمانه آرد


در یک کاسه بزرگ شیر، سفیده تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. آرد، شکر، نمک و کره آب شده را با هم مخلوط کنید. یک تابه پهن را روی حرارت ملایم داغ کنید با کمی روغن سطح آنرا چرب کنید. ۱/۴ پیمانه از مواد آماده شده را داخل تابه داغ بریزید و پهن کنید و هر دو طرف آنرا حرارت دهید تا طلایی شود. داخل کرپ را می‌توانید با توت فرنگی، خامه، بستنی یا پنیر پر کنید.


منبع:فردا


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب