دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 اسفند 1394 - 14:35
یک متخصص تغذیه در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد:

رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از بیماری‌های مفصلی

یک متخصص تغذیه، عنوان کرد: به افراد توصیه می‌شود، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مفصلی، میوه، سبزیجات، روغن زیتون و امگا3 را مورد استفاده قرار دهند.
کد خبر : 71024

دکتر خدیجه رحمانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره یک رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مفصلی، گفت: به افراد توصیه می‌شود برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های مفصلی روغن‌ جامد را از رژیم غذایی خود حذف کنند و روغن‌های غنی از امگا 6 و 9 کم‌تر مصرف کنند و بیشتر روغن زیتون و امگا 3 را مورد استفاده قرار دهند.


وی افزود: همچنین افراد نباید از کربوهیدرات‌های تصفیه شده از قبیل نان و آرد سفید استفاده کنند و بیشتر باید از نان‌های سبوس‌دار و برنج قهوه‌ای استفاده کنند.


این متخصص تغذیه در ادامه با بیان اینکه مصرف غذاهای آماده و فست‌فود موجب افزایش احتمال ابتلای افراد به بیماری‌های مفصلی می‌شود، یادآور شد: به افراد توصیه می‌شود از مصرف غذاهای پرچرب، گوشت‌های حاوی چربی زیاد و مواد اشباع از چربی به شدت خودداری کنند.


رحمانی عنوان کرد: همچنین به افراد توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های مفصلی سبزیجات و میوه‌های تازه به مقدار فراوان مورد استفاده قرار دهند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب