دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

راز اوموآموا آشکار می‌شود؟/ پرتاب کاوشگر به سمت جرم آسمانی مرموز تا ۲۰۲۵

سازمان‌های فضایی اعلام کردند تا سال ۲۰۲۵ کاوشگری را به سطح سیارک اوموآموا پرتاب می‌کنند.
کد خبر : 636093
اوموآموا



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، اوموآموا اولین جرم میان‌ستاره‌ای است که در منظومه شمسی مشاهده شد و برخی از اخترشناسان معتقدند این سیارک نسبتاً بزرگ احتمالاً فضاپیمای بیگانگان است. با وجود تحقیقات گسترده در مورد این جرم کیهانی هنوز پرسش‌های پاسخ داده نشده متعددی در مورد آن وجود دارد و حالا گروهی از دانشمندان اعلام کردند تا سال ۲۰۲۵ کاوشگری به منظور شناخت ماهیت اوموآموا به سطح آن فرستاده می‌شود.




بیشتر بخوانید:


سفر به مریخ، طولانی و مرگبار/ چقدر زمان برای سفر ایمن به سیاره سرخ لازم است؟




اوموآموا اولین بار در سال ۲۰۱۷ رصد شد و پس از بررسی‌های اولیه مشخص گردید این جرم کیهانی تقریباً شبیه به هیچکدام از سیارک‌های شناخته شده در منظومه شمسی نیست. یکی از ویژگی‌های عجیب این سیارک که موجب شد برخی آن را فضاپیمای بیگانگان بدانند تغییر سرعت در هنگام حرکت است. یعنی سیارک اوموآموا در بازه‌های زمانی متفاوت سرعت‌های متفاوتی دارد. متأسفانه به دلیل فاصله زیاد و محدوده حرکت اوموآموا تلسکوپ‌های تحقیقاتی تاکنون نتوانسته‌اند جزئیات دقیقی از آن را ثبت کنند و از همین رو اکنون سازمان‌های فضایی می‌کوشند با پرتاب کاوشگری ویژه راز پنهان این سیارک را آشکار کنند.


برخی از دانشمندان به پروژه پرتاب کاوشگر به سطح این سیارک خوش‌بین نیستند و می‌گویند «ارسال کاوشگر به سمت اوموآموا تا سال ۲۰۲۵ بسیار بعید به نظر می‌رسد و در صورتی که کاوشگری در سال ۲۰۲۸ به فضا پرتاب شود احتمالاً تا سال ۲۰۵۴ به سطح این سیارک می‌رسد.» طبق اطلاعات منتشر شده در تعدادی از نشریات تخصصی صنعت فضایی در کاوشگر مخصوص بررسی اوموآموا از فناوری بادبان خورشیدی استفاده می‌شود که انرژی مورد نیاز کاوشگر برای رسیدن به این جرم میان‌ستاره‌ای را تأمین می‌کند.


انتهای پیام/۴۱۴۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب