کمبود فضانورد برای انجام مأموریتهای فضایی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، باتوجه به اینکه ناسا اخیراً برنامهریزی برای ورود به عصر جدیدی از تحقیقات فضایی را آغاز کرده و قصد دارد پس از سالها از مأموریت آپولو مجدداً فضانوردان را به ماه اعزام کند تعداد افراد واجد شرایط برای سفر به فضا اهمیت بسیار زیادی دارد. فضانوردان نقش مهمی را در موفقیت مأموریتهای فضایی ایفا و هرکدام از دانشمندان و مهندسانی که به خارج از سیاره آبی سفر میکنند الگوی بسیاری از علاقهمندان به فضا قرار میگیرند و در حقیقت الهام بخش هزاران انسان روی زمین هستند.
بیشتر بخوانید:
تحقق رؤیای تعطیلات در فضا/ هتلهای کیهانی میزبان گردشگران زمینی میشوند
ناسا در سال ۲۰۰۰ میلادی بیش از ۱۵۰ فضانورد با آمادگی کامل در اختیار داشت و این تعداد به تدریج با پایان یافتن مأموریت شاتل تا سال ۲۰۱۱ میلادی کاهش یافت و اکنون این سازمان تحقیقاتی کمترین تعداد فضانورد را در ۲۰ سال گذشته دارد. گزارش اخیر ناسا حاکی از آن است که این سازمان تعداد کافی فضانورد برای انجام عملیات اکتشافی در ماه یا سایر نقاط منظومه شمسی را در اختیار ندارد. اگرچه هم اکنون نسبت به زمانی که مأموریت آپولو انجام شد صنایع فضایی پیشرفت چشمگیری کرده و ماشینهای تحقیقاتی از توانایی بالایی برای اکتشاف در سیارههای مختلف برخوردار هستند ولی هنوز بخش قابل توجهی از فعالیتها نظیر تعمیر فضاپیماها و کاوشگرها توسط فضانوردان انجام میشود. قطعاً کمبود فضانورد موجب به تأخیر افتادن پروژههای تحقیقاتی میشود.
یکی از مهمترین دلایل کاهش تعداد فضانوردان سازمان فضایی ناسا بازنشسته شدن فضانوردان کهنهکار و عدم استخدام فضانوردان جوانتر در این سازمان است. برخی از رسانههای نزدیک به ناسا افشاء کردند این سازمان قصد دارد تا سال ۲۰۲۳ با تغییر سیاستهای جذب فضانورد نیروی انسانی کافی برای تحقق اهداف فضایی خود را تأمین کند. ناسا هنوز شرایط جذب فضانورد در این سازمان را اعلام نکرده ولی به نظر میرسد باتوجه به ضرورت تأمین نیروی انسانی متخصص برای مأموریتهای فضایی مدیران ناسا شرایط ورود به این سازمان را تا حدودی تسهیل کنند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/