شفافیت ارزیابی شرکتهای دانش بنیان با پرسشنامههای تخصصی

در این راستا از ویدئوهای آموزشی تهیه شده استفاده می شود. این ویدئوها با هدف پوشش کامل نیازهای تخصصی شرکتها و تبیین ساده و تخصصی فرآیند ارزیابی، طراحی شدهاند تا تکمیل پرسشنامهها تسهیل شده و خطاها کاهش یابند.سهولت دسترسی، انتقال مؤثر مهارتها، کوتاهسازی مسیر ارزیابی و کاهش زمان را از اهداف این پروژه به شمار می رود.
این ویدئوها با رویکردهای نوین یادگیری، کیفیت تصویری بالا و جذابیتهای بصری تولید شدهاند. سهولت دسترسی به محتوای آموزشی، انتقال مؤثر مهارتهای لازم برای تکمیل پرسشنامهها، کوتاهسازی مسیر ارزیابی و کاهش زمان طی مراحل آن از جمله مهمترین اهداف این پروژه است.
امیر یونسیان، مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان به خبرنگار آنا گفت: از آنجایی که برخی مشاوران ارزیاب اقدامات غیر حرفهای و غیر اخلاقی انجام میدادند که شرکتی دانش بنیان شود درصدد بر آمدیم این ویدئوهای آموزشی را تهیه کنیم تا پایان فروردین ماه آماده می شوند.
این کلیپهای حوزههای تخصصی ارزیابی شرکتهای دانش بنیان که قالبا ۱۰ تا ۲۵ دقیقهای هستند شامل فرایند تکمیل پرسشنامه ارزیابی به صورت تخصصی می شود؛به این واسطه شفاف سازی مسیر ارزیابی رخ می دهد.
وی این اقدام را الگویی موفق برای سایر حوزههای فناورانه معرفی کرد. مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان، در پایان با اشاره به نقش شرکتهای دانشبنیان در توسعه فناوری، تسهیل فرآیند ارزیابی را عاملی برای هموار کردن مسیر رشد این شرکتها و شکلگیری زیستبومی پویا و رقابتپذیر در سطح ملی و بینالمللی دانست.
انتهای پیام/