۱۳/ فروردين /۱۴۰۴
ایران پنجمین ابرقدرت لیزر آنالیز جهان

تولید دستگاه لیزر آنالیز با ۸۰درصد قیمت پایین‌تر از رقبا

تولید دستگاه لیزر آنالیز با ۸۰درصد قیمت پایین‌تر از رقبا
ایران با تولید دستگاه پیشرفته لیزر اینداکتیو الکترون اسپکتروسکوپی (LIBS) توسط یک شرکت دانش‌بنیان، به جمع ۵ کشور دارنده این فناوری در جهان پیوست. این دستگاه با قابلیت آنالیز ۷۲ عنصر، کاهش ۳۰درصد ضایعات تولیدی و قیمتی معادل یک‌پنجم نمونه خارجی (۱۲۰ هزار یورو)، تحولی در صنایع معدنی و فلزی ایجاد کرده است.

ایران پس از آمریکا، ژاپن، آلمان و چین، پنجمین دارنده فناوری LIBS است. 

 ابوذر حیدرزاده مدیر یک شرکت دانش بنیان به خبرنگار آنا گفت:  دستگاه ساخته‌شده ۱۰۰درصد  بومی و دارای تأییدیه دانش‌بنیان است.

حذف فرآیند نمونه‌سازی زمانبر (از چند روز به چند دقیقه) از ویژگی های این دستگاه است.

 وی با بیان اینکه این دستگاه کاربرد گسترده اس دارد، گفت: آنالیز مواد معدنی، کشاورزی، غذایی و فلزات (مانند طلا، آهن اسفنجی) از کاربردهای دستگاه به شمار می رود.

 این دستگاه دقت فوق‌العاده ای دارد که کالیبراسیون اختصاصی برای صنایع مختلف نشان از دقت این دستگاه است.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

 مدیر این شرکت گفت: فروش ۸ دستگاه در داخل و دریافت درخواست از امارات، آذربایجان و افغانستان از جمله اقدامات برای توسعهفروش محصولمان بوده است.

نیاز به سرمایه‌گذاری کلان برای توسعه پایلوت‌های صنعتی، شکست در جذب حمایت بانکی بهدلیل شرایط سخت‌گیرانه (ضامن‌های متعدد، بوروکراسی اداری) از جمله مسائل این شرکت به شمار می رود.

 این پروژه از سال ۱۴۰۱ با تمرکز بر LIBS و اخذ تأییدیه دانش‌بنیان در ۱۴۰۲ آغاز شده است و نرم‌افزار اختصاصی آن طی ۵-۶ سال با سرمایه فکری بالا توسعه یافت.

سابقه تولید ۱۰۰ دستگاه اسپارک-OES در همکاری با دیگر شرکتها از اقدامات شاخص شرکت به شمار می رود.

مدیر شرکت درباره چشم‌انداز آینده:پ این شرکت گفت:  تکمیل پایلوت‌های صنعتی و جذب سرمایه‌گذاران استراتژیک بدون از دست‌دادن مالکیت فناوری و کاهش هزینه‌های کنترل کیفیت در صنایع و افزایش رقابت‌پذیری ایران در بازار‌های جهانی از اهداف شرکت به شمار می رود.

انتهای پیام/

ارسال نظر