۱۲/ فروردين /۱۴۰۴
صادرات سانتریفیوز ایرانی به آلمان و کانادا؛

ایران در جمع پیشرفته‌ترین تولیدکنندگان سانتریفیوژ جهان

ایران در جمع پیشرفته‌ترین تولیدکنندگان سانتریفیوژ جهان
یکی از شرکتهای دانش بنیان ایرانی موفق شده سانتریفیوژ را با دانش فنی خود تولید و به کشورهای روسیه، آلمان و کانادا با برند خود صادر کند.

این شرکت، یک شرکت دانش‌بنیان رتبه یک تولیدی است که در زمینه طراحی و ساخت ماشین‌های سانتریفیوژ پیشرفته صنعتی و آزمایشگاهی در ایران فعالیت می‌کند و به نظر می‌رسد تنها شرکتی است که از چنین توانایی‌های پیشرفته‌ای برخورداست.

 دستگاه‌های آزمایشگاهی که در صنایع مختلف به ویژه در حوزه سلامت، داروسازی، بیوتکنولوژی و پزشکی کاربرد دارند و شامل اولترا سانتریفیوژ، سانتریفیوژ‌های بانک خون، سانتریفیوژ‌های زونال آزمایشگاهی و مدل ساده رومیزی می‌شوند در این شرکت به تولید می رسند.

 سانتریفیوژ‌های صنعتی  تنوع و مصرف بسیار بالایی دارند و به صورت کانتینیوس فلو یا جریان پیوسته صنعتی کار می‌کنند. این محصولات شامل سانتریفیوژ‌های توبولار، سانتریفیوژ‌های دیسک استک که به دو دسته پیوریفایر و کلریفایر تقسیم می‌شوند، و سانتریفیوژ‌های دکانتر با مصرف بسیار گسترده هستند. 

علی قربانی؛ مدیر بازرگانی این شرکت دانش‌بنیان گفت: تا امروز بیش از ۹۰ دستگاه ساخت شرکت ما در سراسر ایران در صنایع مختلف نصب و راه‌اندازی شده و در حال سرویس‌دهی هستند. این تعداد روز به روز در حال افزایش است. 

 تقریباً می‌توانم بگویم هیچ صنعتی نیست که به طور مستقیم یا غیرمستقیم به ماشین‌های سانتریفیوژ وابسته نباشد. این دستگاه‌ها با ایجاد نیروی گریز از مرکز بسیار بالا می‌توانند دو فاز ناهمگن را از هم جدا کنند که این قابلیت از صنایع دارویی و بیوتکنولوژیک تا صنایع شیمیایی، غذایی و معدنی کاربرد دارد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

وی در خصوص دانش فنی و قابلیت‌های تولیدی شرکت تصریح کرد: ما از صفر تا صد طراحی و ساخت را خودمان انجام می‌دهیم. البته بنا به درخواست برخی مشتریان، پروژه‌های مهندسی معکوس را نیز اجرا کرده‌ایم. برخی مشتریان دستگاه‌های اروپایی داشتند که سال‌ها از آنها استفاده می‌کردند و از ما خواستند عین همان دستگاه‌ها را برایشان بسازیم. 

این شرکت چندین ثبت اختراع بسیار ارزشمند در سطح بین المللی داشته است؛ به عنوان مثال، در سانتریفیوژ‌های توبولار، در حالی که تمام تولیدکنندگان جهانی از سیستم انتقال قدرت با تسمه استفاده می‌کنند، محققان این شرکت در محصول خود تسمه را حذف کرده‌ و از تکنولوژی دایرکت درایو یا کوپل مستقیم موتور استفاده می‌کند.

 این فناوری نیازمند طراحی و ساخت موتور با سرعت و دقت بسیار بالا بوده و همچنین مستلزم یکپارچه‌سازی سیستم تعلیق ماشین است. ما اولین سازنده سانتریفیوژ توبولار دایرکت درایو (بلت لس) در دنیا هستیم. این مزیت فنی بسیار مهمی است که علاوه بر افزایش کیفیت، قیمت تمام شده را نیز کاهش می‌دهد. 

این فناوری به ویژه در محیط‌های کلین روم یا اتاق تمیز بسیار حائز اهمیت است، زیرا تسمه‌ها در حین کار ذرات میکروسکوپی آزاد می‌کنند که می‌تواند استاندارد‌های محیط استریل را تحت تأثیر قرار دهد. با حذف تسمه، این مشکل کاملاً برطرف شده است. 

وی در پایان با اشاره به حضور موفقیت‌آمیز در نمایشگاه بین‌المللی آلمان خاطرنشان کرد: در آخرین نمایشگاه در آلمان، ما سانتریفیوژ‌های خود را برای اولین بار در اتحادیه اروپا رونمایی کردیم که با استقبال خوبی مواجه شد. این موفقیت گامی مهم در معرفی توانمندی‌های صنعتی ایران محسوب می‌شود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر