دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 شهريور 1399 - 01:08

چگونه رولت خرما و گردو درست کنم؟

اگر دنبال خوشمزه ترین رولت هستید این مطلب را از دست ندهید. شما می توانید با دستور پخت زیر رولت خرما و گردو را با آسانترین روش درست کنید.
کد خبر : 515307
rolet-khorma.jpg

رولت خرما جزو شیرینی پرطرفدار است که در بین ایرانی ها محبوبیت دارد. شما می توانید این شیرینی خوشمزه و آسان را به راحتی در منزل درست کنید.


در ادامه مطلب دستور تهیه رولت خرمایی را به شما آموزش می دهیم.


مراحل تهیه رولت خرما و گردو


مواد لازم:


شکر/ 150 گرم


خرما/ 250 گرم


روغن جامد/ 80 گرم


روغن مایع/ 80 گرم


آرد سفید/ ۲۵۰ گرم


گلاب/ ۲ قاشق سوپخوری


زعفران/ ۱ قاشق غذاخوری


پودر گردو/ ۱۵۰ گرم


هل سبز پودر شده/ ۱ قاشق چایخوری


کنجد ، پودر پسته و بادام/ به اندازه کافی


مراحل تهیه:


1_ابتدا آرد را الک کنید و در تابه ای بریزید و تفت دهید و کنار بگذارید.


2_روغن مایع و جامد را با هم در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.


3_بعد از داغ شدن روغن، آرد تفت داده شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا روغن به خورد آرد رود.


4_در قابلمه ای یک پیمانه آب با شکر ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر در آب کاملا حل شود.


5_بعد از حل شدن شکر، زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر گلاب را نیز اضافه کرده و هم بزنید سپس زیر شعله را خاموش کنید.


6_شربت تهیه شده را کم کم به آرد اضافه کنید تا خوب به خورد مخلوط آرد برود و حلوا به روغن انداختن بیافتد.


7_قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی هم بزنید و به مدت 30 دقیقه بگذارید تا خنک شود.


8_پوست و دانه خرما را جدا کنید سپس در تابه ای گذاشته و با روغن تفت دهید تا خرما ها کمی نرم شوند.


9_بعد از نرم شدن خرما ها به آن هل اضافه کرده و تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید.


10_روی تخته آشپزخانه یک عدد کیسه نایلونی قرار دهید و حلوا را روی آن بریزید و یک عدد 11_کیسه ی دیگر نیز روی آن قرار دهید و با وردنه روی حلوا بکشید تا کاملا باز شود، سپس نایلون را بردارید.


12_بعد از باز شدن حلوا، پودر گردو را روی آن پخش کنید.


13_با کیسه ی نایلونی که کف حلوا است آرام شروع به رول کردن کنید و کیسه را بیرون بیاندازید.


14_رولت ها را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا  خود را بگیرد.


15_در آخر رولت ها را از یخچال بیرون بیاوردید و به صورت حلقه ای برش دهید و در ظرف مورد نظر بچینید و با کنجد ، پودر پسته یا پودر بادام تزیین کنید.


مراحل تهیه رولت خرما


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته