دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

با حفظ تنوع غذای مصرفی به جنگ کرونا برویم

با رعایت حفظ تنوع در وعده‌های غذایی، برخی بایدها و نبایدها در تغذیه را برای مقابله با کرونا باید مراعات کرد.
کد خبر : 481982
Iranian-food7-1280x720.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا؛ محققان با اشاره به لزوم تقویت سیستم ایمنی بدن در ایام کرونایی بر این باور هستند که اگر سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم، به کرونا مبتلا نمی‌شویم و در صورت ابتلا، علایم خفیف و طول درمان آن‌هم کمتر خواهد بود. چراکه تغذیه صحیح، عوارض داروهای مصرفی که مبتلایان به کرونا استفاده می‌کنند را کاهش می‌دهد.


مصرف انواع لبنیات کم‌چرب شامل شیر به همراه خرما و عسل، ماست و پنیر کم‌نمک، تخم‌مرغ، حبوبات، آجیل‌ها، انواع سبزیجات به شرط شست‌وشو و ضدعفونی و تا حد ممکن پخته‌شده، انواع میوه‌های قابل‌شست‌وشو و ضدعفونی شامل موز، پرتقال و نارنگی به پیشگیری از کرونا کمک می‌کند.


ازآنجاکه کرونا در کشور به سرعت در حال انتشار است، باید از مصرف انواع کباب‌ها، فست فودها، نوشابه، آب‌میوه‌های صنعتی، قند و شکر و تخم‌مرغ عسلی دوری‌کنیم و به خواب منظم، نداشتن استرس، عدم هرگونه مسافرت، تغذیه مناسب و نداشتن رژیم غذایی و شست‌وشوی دست‌ها توجه داشته باشیم.


بهداشت دست را در هر شرایط و همچنین حین پخت غذا نباید فراموش کرد تا به پیشگیری از ابتلا خود و خانواده‌مان کمک کنیم.


حفظ و رعایت مصرف متنوع غذایی مناسب از روش های مهم حفظ سلامت است که برای پیشگیری از کرونا توصیه می‌شود.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب