آیا خوردن گوشت باعث ابتلا به کرونا میشود؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با شیوع ویروس کرونا و همهگیر شدن آن، مطالب گوناگونی در اینترنت بخصوص شبکههای اجتماعی درباره این بیماری منتشر شده است، که برخی از آنها باورهای غلطی است که باعث گمراهی مردم میشود.
در ادامه به ذکر یکی از شایعات موجود پرداختهایم.
خوردن گوشت باعث ابتلا به کرونا میشود!
باور اشتباهی که این روزها وجود دارد این است که نباید گوشت مصرف کرد؛ چراکه باعث سرایت ویروس کرونا به مردم میشود. اما حقیقت این است که این فرضیه ثابت نشده و تاکنون گزارشی در جهان از مبتلا شدن دامهای پرورشی به ویروس کرونا اعلام نشده است.
اما دانستن این نکته ضروری است که اگر گوشت خام در معرض ترشحات فرد آلوده به ویروس قرار بگیرد، و سپس فرد سالم آن گوشت را لمس کند و بعد به صورت، بینی، چشم یا دهان خود دست بزند، از این طریق ویروس میتواند منتقل شود. پس رعایت کلیه نکات بهداشتی در قصابیها و به طور کلی محلی که گوشت فرآوری میشود بسیار مهم و ضروری است.
البته ناگفته نماند که اگر گوشتی با ویروس کرونا آلوده شده باشد، پس از پخت در دمای بالای 70 درجه سانتیگراد، ویروس آن از بین رفته و کاملا بیخطر میشود.
نکته مهم دیگر این است قرار دادن گوشت در فریزر نمیتواند ویروس کرونا را از بین ببرد، چراکه ویروس کرونا نسبت به سرما قوی بوده و حتی در دمای منفی 20 درجه سانتیگراد باقی میماند.
اگر از بیرون گوشت تهیه کردید، برای پاک کردن، خرد کردن و بستهبندی آن رعایت نکاتی ازجمله؛ شستن دستها و استفاده از دستکش، ضدغفونی کردن تمام سطوح آشپزخانه از جمله تخته گوشت و چاقو، نگهداری گوشتها در ظروف در بسته لازم و ضروری است. همچنین برای مصرف نیز حتما گوشت را در دمای بالاتر از 70 درجه بپزید تا به طور کامل مغز پخت شود. از مصرف هرگونه گوشت خام و یا نیمپز خودداری کنید.
بنابراین با رعایت نکات مذکور، میتوانید بدون هیچ مشکلی گوشت تهیه و مصرف کنید.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/