میزان خطر آلودگی شیرینیها به ویروس کرونا چقدر است؟
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،خدیجه رحمانی درباره تهیه شیرینی با توجه به ویروس کرونا گفت: امسال باوجود ویروس کرونا و نبود دیدوبازدید در میان ایرانیان احتیاجی به خرید شیرینی نیست.
وی افزود: خرید شیرینی اصلاً امری ضروری و لازم نیست؛ چراکه کودکان با مصرف بیرویه شیرینی دیگر تمایلی به خوردن غذا نداشته و همین امر باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن آنها میشود و بسیار مضر است.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی تصریح کرد: توصیه ما این است که تمامی شیرینیها، قندهای ساده مانند شکلات ازآنجاییکه به فرد احساس سیری کاذب میدهد و آنها را از مصرف غذا محروم میکند بههیچعنوان نباید مصرف شوند.
وی تصریح کرد: افراد از مصرف شیرینیها پرهیز کنند و اگر هوس خوردن کردند در میان وعده حداکثر دو عدد مصرف کنند تا قند خون آنها حفظ شود.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی تصریح کرد: افراد بهتر است از قندهای ساده و بیضرر مانند میوه و سبزیهای تازه استفاده کنند تا به بدنشان آسیب نرساند.
وی با اشاره به مصرف نکردن شیرینیتر باوجود ویروس کرونا گفت: رشد باکتری در شیرینیها تر به نسبت شیرینیها خشک بیشتر است؛ چراکه اکثر باکتریها، میکروبها و ویروسها بهخصوص کپکها در محیطهای رطوبتی رشد بیشتری پیدا میکنند و به همین علت امکان آلودگی آنها افزایش پیدا خواهد کرد.
این متخصص تغذیه و رژیمدرمانی تصریح کرد: شیرینیهایی که در خانه تهیه میشوند احتیاجی به قرار دادن در داخل مایکروفر ندارند و بستگی به حجم و رطوبت آنها باید در داخل مایکروفر قرار بگیرند و حرارت ببینند.
انتهای پیام/4145
انتهای پیام/