دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 اسفند 1396 - 10:26
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

ایجاد روحیه وحدت و همبستگی با کمک‌رسانی و بخشش در جامعه

مردم مهربان و نیکوکار کشورمان همزمان با هفته احسان و نیکوکاری در ماه اسفند و در همایشی عظیم که تبلور نوع‌دوستی، نیکوکاری و مهرورزی آنان است، دست‌های پر از محبت و عاطفه خویش را بر سر خانواده‌های نیازمند و کودکانشان می‌کشند.
کد خبر : 265161

به گزارش خبرنگار آنا، جشن نیکوکاری صرف نظر از هدایایی که در آن جمع آوری می شود به لحاظ معنوی، اجتماعی و فرهنگی دارای کارکردهای ویژه ای است که از جمله آنها می توان گسترش و تقویت هرچه بیشتر فرهنگ احسان و انفاق، کمک به همنوع و انسجام اجتماعی را نام برد.


نوع دوستی و کمک به همنوع از دیدگاه آیین الهی و جهانی اسلام امری ذاتی و فطری است. در واقع خداوند متعال تمایل به کمک کردن به همنوعان را به صورت یک شناخت در قلب هر بشری الهام کرده است . بدین مفهوم که عمل نیکوکاری به صورت نور الهی در قلب و سرشت انسان وجود دارد.


تقی زاده: تا چند ماه آینده گروهی با عنوان «بنیاد نیکوکاری باران» به همت برخی استادان و کارمندان واحد دانشگاهی یادگار امام تاسیس خواهد شد تا دانشجویان در این امر خیر (تاسیس یک مدرسه و کتابخانه) سهیم باشند

استاد شیمی و رئیس اداره هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره)شهرری به مناسبت روز نیکوکاریی درباره احسان و نیکوکاری و فعالیت های این واحد دانشگاهی گفت: «فعالیت احسان و نیکوکاری اساتید و کارکنان همزمان با حادثه زلزله کرمانشاه به کمک بسیج اساتید آغاز شد و بار اول حدود ۱۵ میلیون تومان محموله برای زلزله زدگان ارسال شد؛ سپس کمک ها چندین برابر و به ۱۵۰ میلیون تومان رسید که خدا را شکر بازخورد بسیار خوبی داشت.»


دکتر خدیجه کلاته در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره اینکه بخشش و نیکوکاری در جامعه ما چه اثراتی دارد بیان کرد: «با کمک رسانی و بخشش جامعه به تعادل خواهد رسید و روحیه وحدت و همبستگی به وجود می آید که تاثیرات مثبتی را بر جای می گذارد.»


کلاته اظهار کرد: «نیکوکاری فقط وظیفه یک نهاد نیست بلکه وظیفه همه مردم نسبت به همنوعان خود است و ما باید این فرهنگ را از کودکی به فرزندان خود آموزش دهیم تا روحیه بخشندگی را به آن ها منتقل کنیم، زیرا ما مالک داشته هایمان نیستیم و امانت داری از سوی خداوند هستیم.»


وی با بیان اینکه سال های گذشته جشن نیکوکاری در این واحد دانشگاهی برگزار شده است، افزود: «امسال هم بصورت متفاوتی قصد چنین کاری را داریم و در دانشگاه غرفه های کتاب و... را ایجاد خواهیم کرد تا با خرید این اجناس بخشی از سود آن را به نیازمندان هدیه دهیم.»


رئیس اداره هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره)شهرری تصریح کرد: «از حضرت علی (ع) هم روایت شده است همانطور که به دیگران یاری می کنید؛ به همان صورت هم یاری می شوید. پس ما باید این جمله را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم، زیرا کمک به دیگران همان کمک به خودمان است.»


کارشناس کارگزینی هیات علمی واحد یادگار امام (ره)‌شهرری هم که نماینده استادان و کارکنان در اعزام کمک ها به کرمانشاه بود به آنا گفت: «با کمک بسیج اساتید استان تهران و سپاه بسیاری از کمک های نقدی و غیرنقدی را به مناطق زلزله زده ی مرزی بردیم و با اعتمادی که همکاران به ما داشتند افرادی از کشورهای دیگر هم کمک های نقدی خود را برای ما فرستادند.»



یوسف تقی زاده بیان کرد: تا چند ماه آینده گروهی با عنوان «بنیاد نیکوکاری باران» به همت برخی استادان و کارمندان این واحد دانشگاهی تاسیس خواهد شد تا دانشجویان در این امر خیر (تاسیس یک مدرسه و کتابخانه) سهیم باشند.


کارشناس کارگزینی اداره هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره)شهرری مطرح کرد: «هرگاه نیازمندی را می بینیم باید کمک به او را وظیفه خود بدانیم و امکاناتی را با کمک هم فراهم کنیم.»







انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب