تغذیه با شیر مادر ، احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از موسسه خیریه محک، دکتر عظیم مهرور به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر افزود: شیر مادر، تغذیهای عاری از عفونت، بیماری واگیردار، عوامل سرطان زا و مواد صنعتی است.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه نمیتوان درخصوص تأثیر مستقیم شیر مادر بر میزان ابتلا به سرطان کودکان سخن گفت اما از آنجایی که شیر مادر کاهش نرخ ابتلا به عفونت، تقویت سیستم ایمنی و گوارشی در شیرخوار را به همراه دارد، توصیه میشود تا کودکان از شیر مادر تغذیه کنند.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک گفت: شیر مادر گرم، سالم، بدون مواد افزودنی و سرشار از مواد انرژی زاست و نوزاد هر زمانی که بخواهد به آن دسترسی دارد. برقراری ارتباط معنوی بین مادر و شیرخوار مهمترین ویژگی تغذیه با شیر مادر است که بر همین اساس سلامت جسمی و روحی کودک نیز به بهترین نحو ممکن تأمین میشود.
مهرور افزود: اهمیت تغذیه با شیر مادر تا اندازهای است که پزشکان به مادرانی که در بدترین شرایط جسمی و روحی نیز قرار دارند توصیه میکنند که ضمن استفاده از داروهای مناسب، نوزاد را با شیر خود تغذیه کنند چرا که این امر برای سلامتی مادر و شیرخوار، توأمان مفید است.
وی ادامه داد: تغذیه مناسب از عوامل مهم تکامل فیزیکی، فکری و افزایش قدرت دفاعی در انسان است و شالوده اصلی زندگی را تشکیل داده و افزایش سلامتی و آرامش را به همراه دارد.
مهرور تاکید کرد: شیر مادر، کامل ترین و سالم ترین غذا برای شیرخوارگان است و بیمارستان محک نیز همواره بر تغذیه کودکان با شیر مادر تاکید داشته و در راستای دغدغه سلامت کودکان از مادران جوان درخواست میکند تا برای افزایش سلامت خود و فرزندانشان به این نوع تغذیه توجه کنند.
به گزارش آنا، هفته جهانی تغذیه شیر مادر امسال (10 تا 16 مرداد) با شعار «شیر مادر؛ کلید توسعه پایدار» نامگذاری شده است.
انتهای پیام/