دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 تير 1395 - 17:56

مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به نارسایی کلیه را تشدید می‌کند

نتایج یک مطالعه بزرگ در سنگاپور نشان می‌دهد که مصرف گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلا به نارسایی کلیوی را تشدید کند.
کد خبر : 102923

به گزارش گروه اجتماعی آنا به نقل از انجمن ام اس ایران، نتایج یک مطالعه در سنگاپور نشان می‌دهد که خوردن گوشت قرمز ارتباط قوی با افزایش خطر ابتلا به مرحله نهایی نارسایی کلیوی دارد که به مختل شدن عملکرد طبیعی این عضو منجر می‌شود.


همچنین این مطالعات آشکار ساخت که این ارتباط وابسته به مقدار مصرف است به این معنی که هر چه مصرف گوشت قرمز بیشتر باشد خطر ابتلا به نارسایی کلیه نیز بیشتر می‌شود.


به گزارش یونایتدپرس، پزشکان تاکید کردند که این ارتباط حتی در صورت رعایت کردن سایر فاکتورهای سلامتی همچون انتخاب الگوی زندگی سالم برای جبران پیامدهای مصرف گوشت قرمز، همچنان باقی می‌ماند.


دکتر وون پوای کو استاد اداره علوم بالینی در دانشکده پزشکی Duke – Nus در سنگاپور تاکید کرد مبتلایان به نارسایی کلیه و افراد سالم باید در وعده‌های غذایی خود جایی هم برای پروتئین‌های گیاهی باز کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب