دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تقدیر از گلعلی بابایی در اختتامیه هفدهمین جایزه جلال آل احمد

تقدیر از گلعلی بابایی در اختتامیه هفدهمین جایزه جلال آل احمد
در آیین اختتامیه هفدهمین دوره جایزه جلال آل احمد، ضمن تقدیر از برگزیدگان بخش‌های مختلف از گلعلی بابایی نویسنده و پژوهشگر ادبی تقدیر به عمل آمد.
کد خبر : 954110

به  گزارش خبرگزاری آنا، آیین اختتامیه هفدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل‌احمد، عصر امروز (چهارشنبه سوم بهمن‌ماه) در تالار قلم کتابخانه ملی برگزار شد و برگزیدگان بخش‌های  مختلف جوایز خود را دریافت کردند.

در این مراسم، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن جوادی سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابراهیم حیدری مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و جمعی از اهالی نشر  حضور داشتند.

در ابتدای این مراسم، نماهنگی از مترجمان، نویسندگان، منتقدان ادبی و شاعران معاصر که به در طول چند سال گذشته از جامعه ادبی پرکشیده‌اند پخش شد و یاد و خاطره آنها در این روز بزرگ زنده نگه داشته شد.

معاون  فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نخستین سخنران این مراسم بود که  ضمن خیر مقدم به میهمانان و برگزیدگان گفت:  از همه اهالی فرهنگ و رسانه که برای برگزاری این رویداد تلاش کردندسپاسگزارم.  به ویژه  از  وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر علمی جشنواره و همکاران خانه کتاب و دکتر امیرخانی تقدیر و تشکر می‌کنم. 

محسن جوادی گفت: ادبیات و حوزه فرهنگ خاستگاه اخلاقی و یکی از ارزش‌های انسانی ماست. بنابراین ادبیات می‌تواند ضامن ارزش‌های انسانی و رمز ماندگاری فرهنگ ما باشد.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملّی ایران  نیز پشت تریبون آمد و عنوان کرد: کتابخانه ملی با سابقه ۸۷ ساله وظیفه نگهداری میراث مکتوب یک کشور را بر عهده دارد. یکی از ژانر‌های مهم ما در کد دیویی ۸۰۰ رده ادبیات است که بیشترین کتاب و بیشترین مراجعات را در خود دارد.

غلامرضا امیرخانی عنوان کرد: فضای جدید برگرفته از فناوری‌های به روز از جنبه منفی کتاب را به کنار گذارده و تنها حوزه ادبیات است که کمترین تاثیر را از این فضا‌ها شاهد بوده است. کتاب در حوزه ادبیات، رمان و شعر همچنان جایگاه خود را حفظ کرده است و آثار ادبیات همچنان پرفروشند. جمله معروفی هست که می‌گوید ادبیات بیان ساده واقعیت نیست، بلکه به واقعیت ساده زندگی، چیز‌های می‌افزاید که در واقعیت نیست.این جایزه به نام جلال آل احمد است. دوستان صمیمی جلال ناگفته‌های از این فرهیخته ادبی ایرانی در اختیار ما قرار داده‌اند که امید دارم کتابخانه ملی افتخار نشر این خاطرات ناگفته را از جلال داشته باشد.

در ادامه مراسم،  پس از این که مسعود کوثری دبیر علمی این روداد ادبی،  بیانیه شورای علمی این‌دوره از جایزه جلال را قرائت کرد برگزیدگان بخش  ‌های مختلف هفدهمین جایزه  جلال آل احمد معرفی شدند

بر این اساس، در بخش ویراستاری به عنوان یکی از بخش‌های جنبی، زهرا خیریه به عنوان ویراستار بخش نقد ادبی کتاب «کیمیای کرامت» انتخاب شد.

در ادامه مراسم برگزیدگان و شایستگان تقدیر بخش‌های چهارگانه معرفی شدند. در بخش مستندنگاری، کتاب «خاک کارخانه؛ پارچه‌های ناتمام چیت‌سازی بهشهر و سرگذشت آخرین کارگران» نوشته شیوا خادمی از نشر اطراف شایسته تقدیر دانسته شد. در بخش تقد ادبی، کتاب «دیرش روایی» نوشته بهمن نامورمطلق از نشر سخن به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شد.

تقدیر از گلعلی بابایی در اختتامیه هفدهمین جایزه جلال آل احمد

در ادامه آیین اختتامیه هفدهمین دوره جایزه جلال، با حضور  صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جوادی معاون فرهنگی، حیدری مدیرعامل خانه کتاب و امیرخانی رئیس کتابخانه ملی، از فعالیت‌های علمی و ادبی گلعلی بابایی نویسنده پیشکسوت حوزه مستندنگاری و ادبیات دفاع مقدس تقدیر به عمل آمد.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب