وی استفاده از ظرفیت کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایان ایران و همچنین استفاده از ظرفیت دانشگاه توسط صنوف این کانون را دو محور اصلی اجرای تفاهمنامه مشترک دانشگاه پیام نور با این تشکل صنفی دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور نزدیک به 40 نمایندگی در کشورهای مختلف دارد که این موضوع ظرفیتی عظیم در اختیار صنوف قرار میدهد که میتواند منجر به همکاریهای بیشتر شود.
رئیس پیام نور تصریح کرد: بیتردید حلقه مفقوده ارتباط صنعت با دانشگاه نیازمند اجرای چنین تفاهمنامههایی است تا برای رونق توسعه پایدار از آن بهرهگیری کرد.
وی عنوان کرد: امیدواریم دانشگاههای دیگر هم به این بخش پیوسته و بتوانند برای رونق اقتصادی کشور بخش ارتباط صنعت و دانشگاه را رشد دهند.
این مسئول تصریح کرد: یقین داریم که اگر ارتباط دانشگاه و صنعت رخ دهد، اقتصاد مقاومتی نیز اجرا میشود چراکه شاهراه اجرای اقتصاد مقاومتی همین همکاری صنعت و دانشگاه است که باید بهاجرا برسد.
زمانی تصریح کرد: امروز باید بیشتر کار میدانی و صنعتی را برای دانشجویان مهیا کرد تا در این حوزه دغدغههای مسئولان و همچنین خانوادههای دانشجویان برطرف شود و ما نیز در ستاد مرکزی دانشگاه پیام نور تمام تلاش خود را میکنیم تا این حرکت با شتاب و سلامت جلو رفته و دستاوردهای همکاری دانشگاه و صنعت را در آینده برای همگان تشریح کنیم.
انتهای پیام/4123/
انتهای پیام/