نامگذاری یک خیابان به نام استاد قانعی راد
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدجواد حقشناس عضو شورای اسلامی شهر تهران در مراسم رونمایی از سردیس مرحوم سید محمدامیر قانعیراد که در سالن جلسات مرکز سیاستگذاری علمی کشور برگزار شد، گفت: مرحوم قانعیراد واقعاً شخصیت ارزشمندی داشتند.
وی ادامه داد: همزمان با نامگذاری خیابانی به نام ایشان سردیس مرحوم قانعی را نیز در نزدیکی محل کارشان امروز نصب میکنیم. همچنین در هفتههای بعد مراسمی شبیه مراسم قانعیراد برای همایون شهرنواز کارگردان سینما برگزار میکنیم.
حقشناس افزود: یکی از وظایف شهر نامگذاری اماکن شهری است. در همین راستا کمیسیون نامگذاری در شورای شهر انجام وظیفه میکند و ما موظف هستیم که اسامی چهرههای ماندگار را بر خیابانهای شهر بگذاریم و به جامعه نشان دهیم که چه سرمایههای بزرگی در شهر داریم.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران در خاتمه تصریح کرد: از همکاران شورای شهر و وزارت علوم که تلاش فراوان برای برگزاری این مراسم داشتند، تشکر ویژه میکنم همچنین از شهردار تهران که دغدغه شهری و فرهنگی دارند نیز تقدیر میکنم.
پیروز حناچی شهردار تهران نیز در مراسم رونمایی از سردیس مرحوم سید محمدامیر قانعیراد که در سالن جلسات مرکز سیاستگذاری علمی کشور برگزار شد، با اشاره به شخصیت بزرگ علمی قانعیراد، شعری از سعدی را در وصف ایشان بهیاری گرفت: «دولت جاوید یافت هر که نکونام زیست/ کز عقبش ذکر خیر زنده کند نام را».
حناچی ادامه داد: افراد بدون دلیل در بستر تاریخ ماندگار نمیشوند. قطعاً ویژگیهای ممتازی دارند که سبب میشود نام برخی اشخاص ماندگار شود که مرحوم قانعیراد از این افراد است. از خصیصههای قانعیراد میتوان به نگاه نقادانه ایشان نسبت به مسائل اجتماعی اشاره کرد.
وی عنوان کرد: اساتید دانشگاه به دو طیف تقسیم میشوند. برخی فقط به مباحث آکادمیک علمی میپردازند و برخی دیگر در کنار امور آکادمیک، نگاه نقادانه با هدف اصلاح مسائل اجتماعی دارند. افراد با نگاه دوم انسانهای موفقتری در جامعه هستند که قانعی راد از همین افراد بود.
شهردار تهران بیان کرد: صراحت لهجه و شوخطبعی از ویژگیهای دیگر ایشان بود. مرحوم قانعیراد در مباحث علمی قدرت زیادی در اقناع مخاطب داشت و به واقعیتهای جامعه نیز اشراف فراوان داشت.
حناچی تصریح کرد: کتاب «مهاجرت» استاد قانعیراد از کتب خیلی خوب ایشان است. مسئله مهاجرت موضوعی است که همه از آن رنج میبریم. درواقع برخی از سرمایههای علمی کشور براثر مهاجرت از میان خارج میشوند. ایشان در کتاب خودشان راهحلی ارائه میکنند که چهکار کنیم افراد نخبه علمی از کشور خارج نشوند. همچنین کتاب «فروپاشی خانواده» از آثار علمی مرحوم قانعی راد است. در این کتاب، ایشان موضوع ارج نهادن به خانواده سنتی را مطرح میکند و راهکارهای مختلفی ارائه میکند که چگونه با عوامل فروپاشی خانواده مبارزه کنیم.
شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: نام مرحوم محمدامین قانعیراد برای همیشه در جامعه علمی کشور جاودان خواهد ماند.
لازم به ذکر است که حناچی پیش از آغاز سخنان خود میلاد باسعادت حضرت عیسی(ع) و آغاز سال جدید میلادی را به همه انسانهای آزادیخواه بهخصوص هموطنان مسیحی کشورمان تبریک گفت.
انتهای پیام/4118/
انتهای پیام/