هفت ماده غذایی که پس از گرم شدن سمی میشوند+ اینفوگرافیک
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، اکثر مواقع همه ما اغلب برای چند روز غذا میپزیم و مجبور میشویم دوباره آنها را گرم کنیم، در نتیجه این کار، بعضی از مواد غذایی ترکیب داخلی خود را از دست میدهند و حتی گاهی سمی میشوند و ممکن است عامل ایجاد سرطان در بدن شوند.
تحقیقات نشان داده است که از نظر تغذیهای بهترین شیوه طبخ غذا شیوهای است که غذا به اندازه مصرف یکبار تهیه شود تا باقیمانده نداشته باشد، بهتر است از گرم کردن دوباره و چندباره غذاها خودداری شود و اگر هم قرار است غذاها را در دو یا چندبار مصرف کرد آنها را در بستههای کوچک قرار داد و از چندباره گرم کردن آن خودداری شود.
در واقع برخی غذاهای خاص پس از دوباره مصرف کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارند و غذاها در اثر گرم شدن مجدد، تغییر ماهیت پیدا میکنند و ارزش غذاییشان دستخوش تغییرات اساسی میشود.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/4001
انتهای پیام/