دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 بهمن 1396 - 13:09
مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران در دیدار با سفیر اتریش در تهران:

خواستار گسترش تعملات فرهنگی بین تهران و وین هستیم

مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران در حاشیه جشنواره غذایی اتریش گفت : کشوراتریش دانش و مهارت بالایی در بخش غذا و نوشیدنی در صنعت هتلداری دارد که برگزاری چنین جشنواره هایی موجب اشتراک و انتقال این تجربیات به صنعت هتلداری کشور و بهبود سطح خدمات بین المللی خواهد شد.
کد خبر : 254224

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران در دیدار با سفیر جمهوری اتریش در تهران گفت: از گسترش تعاملات فرهنگی بین تهران و وین استقبال می‌کنیم و این آمادگی وجود دارد که جشنواره های مشابه‌ای در بخش فرهنگ غذایی و صنایع‌دستی در وین برگزار شود.


وی دیپلماسی فرهنگی را از روش‌های موثر در جذب گردشگران خارجی به کشور دانست و افزود: برگزاری جشنواره‌های فرهنگی می‌تواند موجب شناخت بهتر ملت‌ها شود، بسیاری از گردشگران برای آشنایی و تجربه فرهنگ سایر مردم جهان سفر می‌کنند که فرهنگی غذایی و همچنین سبک و آداب پذیرایی در بین ایرانیان می‌تواند یکی از بهترین تجربیات برای هر گردشگری باشد.


مهدوی افزود: متاسفانه منوی مراکز پذیرایی در ایران با توجه به تنوع بالای غذایی برای گردشگران خارجی بسییار محدود است ، در حالی که تنوع غذایی در ایران با توجه به گستره جغرافیایی و اقوام مختلف بسیار زیاد است. با انجام مطالعات پژوهشی و میدانی در حوزه غذا می‌تواند علایق گردشگران خارجی که به ایران سفر می‌کنند را به درستی مشخص کند تا نتیجه این مطالعات برای افزایش سطح رضایت گردشگران خارجی به مدیران مراکز پذیرایی نیز آموزش داده شود.


گفتنی است، جشنواره غذایی اتریش از ساعت 19 الی 22 با حضور محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی کشور به عنوان میهمان ویژه و سخنران، مجید مهدوی مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران در سالن اجتماعات هتل آزادی پارسیان برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب