دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 ارديبهشت 1396 - 14:35

دستورالعمل سلامت رمضان ابلاغ شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، دستورالعمل بهداشت محیط در مراسم معنوی ماه مبارک رمضان را به معاونت بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.
کد خبر : 181177

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، علی اکبر سیاری، معاون بهداشت با تاکید بر این که حفظ و ارتقای سلامت روزه داران در ماه مبارک رمضان نیازمند کنترل عوامل محیطی محل‌های برگزاری مراسم مرتبط با ماه مبارک رمضان از جمله آب مصرفی، مواد غذایی و بهداشت محیط محل است، برنامه ریزی لازم به منظور کنترل عوامل محیطی تمام مراکز و اماکن را ضروری دانسته است.


در این دستورالعمل، برانجام هماهنگی‌های درون بخشی و برون بخشی به ویژه با سازمان تبلیغات اسلامی و هیات‌های امنای مساجد و اماکن متبرکه محل برگزاری مراسم مذکور و هماهنگی لازم با سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها و تشکل‌های مردمی از جمله وزارت صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی، مراجع قضایی، سازمان دامپزشکی و اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی تاکید شده است.


همچنین از معاونت‌های بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی خواسته شده است ضمن اشاره به اطلاع رسانی عمومی و همچنین مستند سازی مستمر از فعالیت‌ها، به ثبت فعالیت‌های اجرایی برنامه در سامانه جامع مدیریت بازرسی و گزارش دهی مستمر طبق برنامه ابلاغی اقدام کنند.


همچنین در این دستورالعمل بر ضرورت توجه ویژه به نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در محل‌های برگزاری مراسم‌، توجه ویژه به کنترل روغن در تهیه و طبخ غذا به ویژه شیرینی‌های سنتی ازجمله زولبیا و بامیه، توجه ویژه به میزان نمک مصرفی در غذا، استفاده از نمک تصفیه شده ید دار و استفاده نکردن از سنگ نمک در تهیه غذا و نیز توجه ویژه به ایمنی مواد غذایی از جمله میزان، نوع نمک و میزان و نوع روغن و مواد اولیه سالم مورد استفاده در تهیه غذا تاکید شده است.


براساس این دستور العمل، رعایت بهداشت فردی دست اندرکاران مواد غذایی (خوراکی و آشامیدنی) و نیز استفاده از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی و یا آلومینیومی ضروری است.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب