دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 فروردين 1396 - 17:07

نوشیدنی‌های طبیعی انرژی‌زا با ترکیب مدرن

« کمبود انرژی، کسالت، بی‌قراری، اضطراب، بی‌حوصلگی، کم‌آوردن، بریدن و حال نداشتن» این روزها تبدیل به جمله­‌های آشنای همه شده‌­اند و هر کدام به دنبال راهی برای رهایی از این حس و حال می­‌گردند تا برای رهایی از خستگی روزانه و شروع یک روز خوب، انرژی بدنش را تامین کند.
کد خبر : 172175

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مردم در زندگی امروزی عادت کرده­‌اند زمان زیادی را بیرون از خانه بگذارنند؛ این یعنی از دست رفتن انرژی و خستگی و در نهایت بی­حوصلگی. در این سبک زندگی پیدا کردن چیزی که همزمان بتواند هم خستگی و بی­قراری بدن را رفع کند، هم لذت­بخش باشد، بهترین خبر آنهایی است که حسرت یک روز پرانرژی را می­خورند.


خبر خوب آنکه نوشیدنی‌های ضدافسردگی با ترکیب گوارانا، جینسینگ و عصاره سیب با خاصیت ضدافسردگی در راه هستند؛ نوشیدنی­‌هایی که به مصداق «به یک کرشمه بر آید دو کار» به دلیل طبیعی و سالم بودن و داشتن دو برابر کافئین و فیبر، بدون اثرات جانبی، به تقویت حافظه کمک می‌کنند و انرژی و نشاط از دست رفته ناشی از خستگی را باز می‌گردانند.


از کافئین موجود در جینسینگ و گوارانا به عنوان کارت اعتباری انرژی یاد می‌کنند و بر این باورند که نه‌تنها به سوخت و ساز بدن کمک می‌کنند، که استفاده از آن می‌تواند جایگزین سالم و گیاهی مناسبی برای کاهش وزن و کمبود انرژی باشد و به تقویت حافظه کمک ‌کند.


گوارانا؛ بهترین دوست فکر خسته


از دهه 50 که نوشیدنی گوارانا به طور گسترده در ایالات متحده مورد استفاده قرار گرفت، محبوبیت آن بین مصرف­ کنندگان روز به روز بیشتر شده است. این میوه به وقت رسیدن شکاف می‌خورد و دانه‌هایی سیاه از آن بیرون می‌آید که شکلی چشم­‌ مانند به آن می‌دهد. میوه گوارانا، سفید و گوشتی است و دانه‌های قهوه‌ای تیره آن را احاطه کرده‌اند که به اندازه دانه­‌های قهوه هستند، اما بیش از دو برابر قهوه، کافئین دارند. کافئین طبیعی موجود در این گیاه مستقیما روی مرکز سیستم عصبی اثر گذاشته آن را تحریک می‌کند و موجب رفع خستگی و بالا بردن سطح فعالیت می‌شود. بنابراین این گیاه سنتی برای افزایش احساس انرژی و به منظور بهبود عملکرد ذهنی و جسمی به نوشیدنی‌های انرژی‌زای سلامت افزوده می‌شود. دانه‌های گوارانا علاوه بر خاصیت کافئینی، دارای مقادیر بسیار زیادی فیبر است که محرک انرژی‌زای موجود در آن به آرامی آزاد می‌شود و تا پنج ساعت خاصیت انرژی‌زایی ایجاد می‌کند.


گفته شده گوارانا به افراد قبیله آمازون انرژی بسیاری می‌داد و آنها با خوردن این گیاه می‌توانستند بیشتر از یک روز بدون احساس گرسنگی در جنگل به شکار بپردازند.


جینسینگ؛ گیاه جوان ­کننده


پیشینه 5 هزار ساله گیاه جینسینگ به کوه‌های چین باز­می­‌گردد. مردم چین برای چیدن این گیاه به کوه‌­های سردسیر می‌رفته­‌اند تا از آن به عنوان داروی جوان­کننده استفاده کنند.


واژه «جین» میان بومیان چینی معنای آدم‌نما (شبیه آدم) را می­داده است و وجه تسمیه آن شباهت خاص شکل ظاهری ریشه آن با هیبت یک انسان بوده است.


جینسینگ قرن ها در طب سنتی برای افزایش حافظه، کاهش خستگی و کم کردن میزان انسولین در افراد مبتلا به دیابت خفیف، درمان مشکلات ریوی، تومورهای سرطانی و افزایش طول عمر استفاده می­‌شده است. اطبای کهن چین از ریشه آن را برای درمان هر نوع بیماری، مفید می‌دانستند و به منظور بازیابی سلامت از دست رفته بیمار، جویدن ریشه آن را تجویز می‌کرده­‌اند.


این گیاه اکنون در شمال آمریکا و آسیای شرقی عمدتا در شمال شرق چین، کره، بوتان، سیبری شرقی به طور معمول در آب و هوای سردتر یافت می‌شود.


سیب؛ نماد عشق و جاودانگی


سیب‌ برای هزاران سال در آسیا و اروپا رشد کرده و از طریق اروپاییان به شمال امریکا برده شده است. اهمیت این میوه­ در فرهنگ­های مختلف آنقدر زیاد بوده که در همه فرهنگ­‌ها و آیین­‌ها از آن سخن گفته شده است.


در افسانه‌ها از سیب به عنوان نمادی زندگی، باروری، سلامتی، عشق و جاودانگی نام برده شده است. در داستان‌های کهن ایران از این میوه با عنوان هدیه عاشق به معشوق یاد شده است.


در افسانه‌های یونانی آمده است: شکارچی زیبا و ماهری به نام آتلانته با خواستگاری به نام ملانیون مسابقه دو می‌دهد و چون ملانیون برای پرت کردن حواس آتلانته از سه سیب زرین استفاده کرده توانسته مسابقه را ببرد.


پزشکان تاکید بسیار زیادی به مصرف سیب دارند و می‌گویند مصرف روزانه سیب، سیستم عصبی را تسکین می‌­دهد و افراد عصبی با خوردن سیب از آرامش بیشتری به دست می­‌آورند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب