وضعیت بهداشتی گندم سیلوها بررسی می شود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، زهره پوراحمد افزود: از آنجا که علاوه بر تامین امنیت مواد غذایی در کشور تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی حائز اهمیت است بنابراین گندمهای وارده به کارخانههای آردسازی و همچنین مراکز ذخیره سازی از نظر مقدار فلزات سنگین آلاینده سرب و کادمیوم، مایکوتوکسینها، کپک و سایر عوامل خطر زا مانند سن زدگی، بررسی میشوند.
پور احمد گفت: این بررسیهای طبق مقررات و دستورالعملهای اعلام شده به معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور انجام میشود.
وی تصریح کرد: سیلوهای نگهداری گندم مشمول اخذ پروانههای بهداشتی هستند و مسئول فنی این سیلوها، پروانه خود را از معاونتهای غذا و دارو اخذ کردهاند.
کارشناس ارشد تغذیه اداره نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی یادآور شد: سالانه حدود 10 تا 11 میلیون تن گندم در کشور مصرف میشود که حدود هفت میلیون تن آن جهت مصارف نانوایی است.
پور احمد اظهار کرد: گندمهای وارداتی سال گذشته در مبادی ورودی مورد کنترلهای لازم قرار گرفته است.
انتهای پیام/