دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 آبان 1403 - 10:25
عصر امید غذا و فراسودمندها؛

تولید فناورانه محصولات سلامت‌محور برای 7 گروه از بیماران

تولید فناورانه محصولات سلامت‌محور برای 7 گروه از بیماران
فناوران یک شرکت سلامت‌محور موفق شده‌اند نخستین بار برای 7 گروه از بیماران، سس‌های دارچلی تولید کنند که بدون گلوتن، شکر، افزوده، تخم‌مرغ و روغن است.
کد خبر : 941184

مهرداد رمضانی مدیر بخش سلامت‌محور یک شرکت فناور مستقر در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در حاشیه ششمین رویداد ملی عصر امید در دانشگاه آزاد ارومیه با عنوان غذا و فراسودمندها در گفت‌وگو با خبرنگار آنا در تشریح فعالیت این شرکت اظهار کرد: این شرکت عضو سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران و در تولید محصولات سلامت‌محور شامل محصولات کنجدی بدون گلوتن و محصولات سس بدون گلوتن، شکر، افزوده، تخم‌مرغ و روغن برای نخستین بار با حمایت دانشگاه آزاد فعال است.

وی عنوان کرد: محصولات این شرکت برای هفت گروه بیماران شامل دیابت، سلیاک، قلب، آرتریت و آلزایمر توسط پزشکان تغذیه پیشنهاد شده که در گروه‌های مختلف سس مانند کچاپ ساده و تند، سس ساندویچ ساده و خردلی و سس باربکیو و دو نمونه چاتنی باربکیو و ساندویچ که سلامت‌محور و بدون افزوده هستند در رویداد ملی عصر امید عرضه شدند. محصولات کاملاً گیاهی بوده و گیاهخواران نیز می‌توانند از آنها استفاده کنند.

مدیر بخش سلامت‌محور شرکت مروارید نو دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران اظهار کرد: ۹۰ نوع کالا در این شرکت تولید می‌شود که ۴۰ مورد آنها سلامت محور است، تنها تولیدکننده حلواشکری و کرم‌های کنجدی بدون گلوتن مورد استفاده برای بیماران سلیاک هستیم و برای بیماران دارای سرطان سینه، سسی با عنوان باربیکیو استخراج از آلوی قرمز تولید می‌شود که برای آنان مناسب است.

رمضانی با مثبت ارزیابی کردن برگزاری رویداد ملی عصر امید توسط دانشگاه آزاد در ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت، عنوان کرد: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد در مدت دو سال گذشته  نمایشگاه‌های مختلفی را برگزار کرده و حمایت‌هایی از صنعت و دانشگاه داشته، ارتباط بسیار خوبی بیبن دانشجو و تولیدکننده برقرار شده و دانشجویان با خیالی آسوده به مجموعه‌های تولیدی مستقر در دانشگاه و یا صنایعی که در ارتباط با دانشگاه از ظرفیت‌های دانشگاه بهره می‌برند، مراجعه می‌کنند.

وی اضافه کرد: دانشجویان بسیار مشتاق هستند که همزمان با تحصیل در مجموعه‌های مرتبط با دانشگاه مشغول باشند؛ زیرا می‌دانند که بعد از فارغ‌التحصیلی می‌توانند در یکی از این مجموعه‌ها مشغول به کار شوند. مزایای دیگر استحکام صنعت و دانشگاه و کاهش فرار مغز‌هاست.

به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند‌ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش‌بنیان خود را در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب