حذف «کبد چرب»، «دیابت» و «کمخونی» با ریزجلبک معجزهآسا؛ افزایش ۱۳ برابری ایمنی بدن + فیلم
انور ایزدی مدیرعامل یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز که در ششمین رویداد عصر امید غذا و فراسودمندهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه حضور دارد در گفتوگو با خبرنگار آنا با معرفی محصول «ریزجلبک اسپیرولینا» اظهار کرد: این محصول بهعنوان یک هورمون سوپر فود در دنیا شناخته میشود که بهلحاظ پروتئین، ویتامین، مینرال آهنی و ... میتواند تحول بزرگی در زمینه غذا بهوجود بیاورد.
وی اضافه کرد: براساس اعلام ناسا و سازمان بهداشت جهانی از جلبک اسپیرولینا بهعنوان غذای آینده استفاده میشود که در صنایع غذایی، دارویی، آذریشی و بهداشتی، غذای دام، طیور و آبزیان و صنعت فیلتراسیون آب و هوا کاربرد دارد.
مدیرعامل شرکت فناور بیان کرد: با مصرف جلبک اسپیرولینا میتوان سیستم ایمنی بدن را تا ۱۳ برابر افزایش داد، بهعنوان افرادی که به کبد چرب، بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت مبتلا هستند با مصرف جلبک اسپیرولینا میتوانند آن را درمان کنند.
ایزدی با تأکید بر اینکه با مصرف جلبک اسپیرولینا میتوان سوخت و ساز بدن را تنظیم کرد، ادامه داد: این محصول برای لاغری و چاقی هم کاربرد دارد، بهطوری که افرادی که تمایل به لاغری دارند از جلبک اسپیرولینا قبل از غذا استفاده کنند و افرادی متمایل به چاقی هم بعد از غذا آن را مصرف کنند.
وی با بیان اینکه محصول جلبک اسپیرولینا در تمامی مناطق ایران قابل مصرف است، تبیین کرد: این محصول را به استانهای مختلف ایران صادر میکنیم و در قالب خُردهفروشی و عمدهفروشی در اختیار مردم قرار میدهیم.
مدیرعامل شرکت فناور «زیستاندیشان بهفر آذربایجان» بیان کرد: همچنین داروسازان و سازمانهای صنایع غذایی از محصول جلبک اسپیرولینا استفاده میکنند و بهصورت فلهای این محصول را در اختیار آنان قرار میدهیم.
ایزدی با تأکید بر اینکه مصرف جلبک اسپیرولینا به رفع کمخونی در بانوان شده است، تشریح کرد: بانوانی که مبتلا به کمخونی شده بودند، با مصرف این محصول دیگر کمخونی ندارند و مشکلشان بهکلی مرتفع شده است.
وی خاطرنشان کرد: از سویی با مصرف جلبک اسپیرولینا میتوان جلوی ریزش مو را گرفت، همچنان که بانوانی بودند که با مصرف این محصول توانستند جلوی ریزش موی خود را بگیرند.
مدیرعامل شرکت فناور درباره اینکه رویداد عصر امید تا چه اندازه میتواند ارتباط بین شرکتها، صنعت و دانشگاه را رشد داده و تقویت کند؟ چنین پاسخ داد: درصورتی که مسئولان از صنعتگران و سرمایهگذاران برای حضور در رویداد عصر امید دعوت کنند قطعاً مثمر خواهد بود.
ایزدی با تأکید بر اینکه رویداد عصر امید میتواند سکوی پرتاب شرکتهای فناور است، ادامه داد: محصولات فراسودمند بسیار ارزشمند هستند و زمینهها کاربرد دارند، بنابراین درصورتی که صنعتگران و سرمایهگذاران شرکتهای فناور را پرورش داده و حمایت کنند نهتنها برای استان، بلکه برای کشور هم مفید خواهد بود.
وی افزود: شرکتهای فناور مستقر در رویداد عصر امید نیازمند حمایت هستند تا به رشد قابل توجه برسند.
به گزارش آنا، ششمین رویداد عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» که از 22 آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار میشود، عصر امروز 24 آبان به کار خود پایان میدهد.
انتهای پیام/