رویداد استارتآپی نوآوری در صنعت غذایی و نوشیدنی توسط مرکز علمی و کاربردی عالیفرد برگزار شد
به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم وفناوری آنا، رویداد استارتآپی نوآوری در زمینه تولید و بستهبندی، تبلیغات و پخش در صنعت غذایی به همت دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد و شرکتهای رکسان و دارا، سایه سمن و مدیا روز دوشنبه 24 مهر 1402 در هتل المپیک تهران برگزار شد.
در این رویداد شتاب که با حضور هیئتمدیره شرکتهای رکسان و دارا، سایه سمن و مدیا، مدیران عالیرتبه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، جمعی از پیشکسوتان عرصه تولید و بستهبندی صنایع غذایی کشور برگزار شد، ایدهپردازان جوان ایدههای نوآورانه خود در زمینه پخش، فروش و تبلیغات صنایع غذایی را ارائه کرده و در پایان از بین 12 طرح برگزیده به سه ایده برتر جوایزی اهدا شد.
در ابتدای این مراسم دکتر تورج زه فروش، رئیس دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد، ضمن اعلام این خبر که ازاینپس رویدادهای شتاب عالیفرد با یاد و گرامیداشت بنیانگذار دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد، زندهیاد «حاج حسین عالیزاد» برگزار خواهد شد، ابراز امیدواری کرد با برگزاری مستمر این رویدادها گامی مثبت در جهت تعالی پژوهش در کشور و حمایت مادی و معنوی از پژوهشگران جوان برداشته شود.
زه فروش «پژوهش» را یکی از اساسیترین نیازهای مهم کشور برای افزایش قدرت و استقلال هر کشوری دانست و گفت: دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد و مجموعه معظم سن ایچ بر این باور استوار است که امروز نهتنها علمآموزی و مهارتآموزی را باید بیشازپیش سرلوحه کار خود قرار دهیم که لازم است با رویکردی نو به تولید علم و روشهای نوین مهارتآموزی پرداخت. در این راستا بر اساس تدبیر و دوراندیشی هیئتمدیره عالیفرد افقی ۵ساله برای تقویت رویکرد پژوهشی این دانشگاه ترسیم شده که امیدواریم با طیکردن 3 گام اساسی به این مهم برسیم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد با اعلام این مهم که در چشمانداز ۵ساله این دانشگاه ایجاد پژوهشکده عالیفرد هدفگذاری شده است، تصریح کرد: باتوجهبه این هدف، در گام اول سعی داریم بافاصله گرفتن از آموزش صرفاً کمّیت که آفت امروز علم شده به تقویت کیفیت آموزش و پژوهش بپردازیم تا بر اساس این سیاست به رسالت اصلی این دانشگاه که نخبهپروری مهارتی است دست یابیم.
ایشان این هدف را در سهگام جذب نخبگان و دانشجویان مستعد مهارتی و آموزش منسجم آنان با استفاده از اساتید شرکت سن ایچ از طریق برگزاری کارگاههای مهارتی رایگان ولی الزامی (البته با پرداخت دستمزد اساتید)؛ بهرهبردن از ظرفیت عظیم R&D شرکت در دانشگاه و برقراری ارتباط مؤثر دوسویه صنعت و دانشگاه و در گام نهایی طراحی سوپراپلیکیشنی توصیف کرد که بهواسطه آن انقلابی در زمینه ارتباط تنگاتنگ صنعت و دانشگاه رخ خواهد داد که بهزودی و بعد از تصویب نهایی هیئتمدیره جزئیات دقیق این اپلیکیشن اطلاعرسانی خواهد شد.
ایشان در پایان با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد دارای گرید 1 در سطح کشوری است، گفت: همانطور که کارنامه عملکرد ما طی این سالها نشان داده به تبعیت از خطمشی کاری گروه بزرگ سن ایچ یا کاری را آغاز نمیکنیم یا آن را به بهترین کیفیت ارائه میدهیم؛ امیدوار هستیم شاهد رشد و بالندگی بیشازپیش این دانشگاه و شرکتهای حامی در عرصه علم، صنعت و فناوری باشیم.
ایدههای نو برای صنعت سنتی
آقای فرهاد نخعی مدیرعامل آژانس تبلیغاتی مدیا و مدیر مارکتینگ شرکت عالیفرد
فرهاد نخعی مدیرعامل آژانس تبلیغاتی مدیا و مدیر مارکتینگ شرکت عالیفرد که بهعنوان داور ایده نیز در این رویداد حضور داشتند، درباره این رویداد گفت: مرکز علمی کاربردی عالیفرد در تلاش است، در رویدادهایی ایدههای استارتاپی خلاق را جمعآوری و بهترین آنها را جهت سرمایهگذاری به شرکتها معرفی کند. مرکز علمی کاربردی عالیفرد؛ دو دوره از این رویدادها را به موضوع صنعت مواد غذایی اختصاص داد. در رویداد سوم که در مهرماه 1402 برگزار شد، مابقی شرکتهای گروه سن ایچ نیز از جمله آژانس تبلیغات مدیا اعلام آمادگی کرده و در آن شرکت کردند. در این رویداد ایدههای مختلفی در حوزه طراحی، بستهبندی و تبلیغات نیز ارائه شد. گروه سن ایچ با همراهی مرکز علمی کاربردی عالیفرد به دنبال ایدههای خلاق و کاربردی خواهد بود و هر کدام از ایدهها که قابلیت اجرایی در گروه سن ایچ را داشته باشند از آنها استقبال میکنیم. البته تا به امروز نیز بسیاری از ایدهها پس از شناسایی وارد گروه شده و بر آنها سرمایهگذاری شده است. بخشی از این ایدهها در حوزه دیجیتال و فن آوری است که جذب گروه شده و در حال عملیاتیشدن هستند. برخی از ایدههای مطرح شده جالبتوجه بوده و خلاءهای صنعت مواد غذایی را بهخوبی پوشش میدهند. در واقع میتوان گفت: ایدههای نو نقطه تلاقی با صنعت سنتی هستند و به افزایش بهرهوری سازمانها کمک شایانی میکنند.
ایدههایی که مانع از خروج ارز میشوند
دکتر آویشه رسایی منش مدرس دانشگاه که بهعنوان داور نیز در این رویداد حضور داشتند، درباره اهمیت این رویداد گفت: مرکز علمی کاربردی عالیفرد پس از بررسی چالشهای شرکتهای مختلف گروه صنعتی سن ایچ رویداد استارتاپی را برگزار و از تمامی دانشجویان نخبه سراسر کشور دعوت میکند که ایدههای خلاقانه خود را ارائه کنند. با اجرای بسیاری از ایدههای مطرح شده میتوان از خروج ارز جلوگیری کرد و مواد اولیه را در داخل کشور تولید کرد؛ بنابراین ما در پی کشف ایدههای خاص نوابغ کشور و سرمایهگذاری بر آنها هستیم. چنین رویدادهایی باید در تمامی صنایع کشور برگزار شود، چون ایدهپردازان بر اساس نیازهای صنعت کشور ایدهپردازی میکنند. امکان دارد برخی از نیازها کپی باشند؛ اما بومیسازی و اجرای آنها در داخل کشور نیز میتواند مفید باشد.
دکتر فرینوش لازار، از دیگر داوران رویداد و از اساتید دانشگاه آزاد، پیشرفت چشم گیر رویداد استارت آپی گروه عالیفرد را نسبت به سال گذشته ستودنی دانست و نسبت به نقش مهم و سازنده شرکت های پیشرو در صنعت غذایی و نوشیدنی در جذب و سرمایه گذاری بر روی ایده های پژوهشگران جوان صحبت نمود. امروزه تولید محصولات غذایی سلامت محور و فراسودمند از نکات مهم و قابل توجه در صنعت می باشد. چراکه مواد غذایی فراسودمند باعث حفظ سلامت عمومی بدن، ایجاد تعادل در رژیم غذایی، تأمین ویتامین ها و مواد معدنی بدن می شود، در این رویداد نیز شاهد ایدههایی در همین راستا بودیم.
شایانذکر است: فرهاد نخعی، آویشه رسایی منش، فرینوش لازار، فرهاد بدیع، رضوان قلاوند، زهرا سرلک و هما صفاری در رویداد استارتاپی نوآوری گروه عالیفرد در زمینه تولید و بستهبندی، تبلیغات و صنعت پخش مواد غذایی بهعنوان داور حضور داشتند.
داوران رویداد استارتآپی عالیفرد در صنعت غذایی و نوشیدنی
انتهای پیام/