بیمارستانهایی که خیر ندارند/ از پلمب خانه قلب در شیراز تا جلوگیری از افتتاح بیمارستانی در تهران
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، به گفته محمد علی بابایی، مدیر گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز خانه قلب شیراز به دلیل افزایش اجاره بها و بی تفاوتی اداره اوقاف پلمب شد.
خانه قلب شیراز طی مدت فعالیت خود از مرداد سال ۸۸ تا مرداد سال ۹۴ برای ۲۰ هزار نفر به شکل رایگان اقدامات پیشگیرانه را در برابر بیماری های قلبی انجام داده است.
مدیر گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: محل خانه قلب یک مکان اوقافی بود که به دلیل بی تفاوتی اداره اوقاف و اصرار متولی برای افزایش اجاره بها و با حکم دادگاه پلمب شد ولی تا به حال اقدامی که نشانگر آن باشد که مسئولان مربوطه به ارزش وجود خانه قلب آگاه باشند، انجام نشده است.
بایایی به مهر گفت: پس از اینکه دولت طرح تحول سلامت را در راستای حمایت از قشر مستضعف و محروم و متوسط جامعه اجرا کرد و موظف به پرداخت هزینه های درمانی شد شاهد هجوم بیماران به سمت مراکز درمانی دانشگاهی و دولتی بودیم که باعث شد که این مراکز موظف شوند به افراد بیشتری خدمات ارائه دهند.
وی ادامه داد: با توجه به این استقبال گسترده از مراکز دولتی، بخش قلب دانشگاه علوم پزشکی شیراز راه اندازی بیمارستانی تحت عنوان بیمارستان تک تخصصی قلب را در اولویت خود قرار داده تا بتواند پاسخگوی نیازهای مردم باشد.
مدیر گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: تصور بر این است که با راه اندازی بیمارستان تک تخصصی قلب و توسعه فضاهای قلبی و تجهیزات ضروری برای تشخیص و درمان بیماری های قلبی، راحت تر می توان به نیازهای درمانی بیماران قلب و عروق پرداخت و به این طریق از ازدحام بیش از حد در بیمارستان های دانشگاهی نیز جلوگیری می شود.
ممانعت شهروندان تهرانی از کلنگ زنی بیمارستان سوختگی در زمین موقوفه
صبح امروز نیز قرار بود مراسم کلنگ زنی احداث بیمارستان سوانح سوختگی موقوفه عمیدی نوری واقع در خیابان مطهری با حضور وزیر بهداشت و درمان، معاون درمان وزارت بهداشت، قائم مقام وزیر بهداشت در مشارکتهای اجتماعی، نماینده ولی فقیه، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و تعدادی از خیرین سلامت برگزار شود که شهروندان منطقه با تجمع در مراسم کلنگزنی اعتراض خود را نسبت به ساخت بیمارستان در این منطقه اعلام کردند و مانع برگزاری این مراسم شدند.
شهروندان مدعی بودند که تاسیس این بیمارستان آسایش آنها را از بین خواهد برد زیرا این زمین، کاربری فضای سبز داشته و پس از طی کردن مراحل قانونی، تغییر کاربری داده و توانسته مجوز تاسیس بیمارستان فوق تخصصی سوانح و سوختگی 180 تختخوابی را از وزارت بهداشت دریافت کند به همین دلیل شهروندان اعلام کردهاند که آنها در انتظار تاسیس فضای سبز و ایجاد آرامش بیشتر در این منطقه بودهاند.
سید حسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور زمانی که با مخالفت شهروندان این منطقه روبرو شد، گفت: اگر میدانستم مردم ناراضی هستند جلسه هیات دولت را ترک نمیکردم و نمیآمدم.
به گفته وزیر بهداشت سالانه 25 هزار نفر در کشور دچار سوختگی میشوند و این در حالی است که در حال حاضر تنها 865 تخت سوختگی در کشور فعال است و ما نیازمند دو هزار تخت دیگر در این حوزه هستیم که سرمایهگذاری در این خصوص برای بخش دولتی به صرفه نیست و بخش خصوصی نیز سرمایهگذاری در این حوزه نمیکند.
انتهای پیام/