دستگاههای اجرایی نباید نوشابههای گازدار توزیع کنند
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، علی دل پیشه در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان که امروز در این وزارتخانه برگزار شد، امروز ۸ خردادماه بابیان اینکه الگوی بیماریها مدتزمان زیادی است که هم در جهان و هم در ایران تغییر کرده و از بیماریهای عفونی به غیر واگیر بدل شده است، گفت: یکی از راههای کنترل شیوع بیماریهای غیروواگیر بررسی دورهای سلامت و تأمین محیط کار سالم در بخشهای اداری است که موجب افزایش بهرهوری کارمندان هم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بیش از سه میلیون نفر بهصورت رسمی و غیررسمی در مجموعه دولت حضور دارند، اظهار کرد: در همین راستا و بر اساس مصوبات، تمام دستگاههای اجرایی موظف هستند نسبت به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان در راستای بسته پایه خدمات کارکنان دولت که توسط وزارت بهداشت تهیهشده است اقدام کنند و هر ۶ ماه یکبار گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، بابیان اینکه همه دستگاههای اجرایی موظف هستند از توزیع نوشابههای گازدار در غذاخوریها خودداری کنند، بیان کرد: متأسفانه علیرغم توصیهها در بسیاری از دستگاهها هنوز نوشابه گازدار در وعدههای غذایی که به کارمندان ارائه میشود، توزیع میشود درحالیکه باید از آب و دوغهای بدون گاز استفاده شود.
وی ادامه داد: همچنین همه دستگاهها موظف هستند در تهیه مواد غذایی عرضهشده در واحدهای غذاخوری خود فقط از روغنهای دارای نشان استاندارد و با اسید چرب ترانس پایینتر از ۱۰ درصد و همچنین از نمکهای یددار تصفیهشده استفاده کنند.
دل پیشه در پایان اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با اجرای این مصوبات، سلامت کارکنان دولت را که قطعاً در صورت سلامت، امکان ارائه خدمات بهتری را به مردمدارند، تأمین کنیم.
انتهای پیام/ ۴۱۶۱
انتهای پیام/