مصرف شکر در فرآوردههای غذایی کاهش مییابد/ واردات نوشابههای گازدار ممنوع شده است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سهیل اسکندری معاون اداره کل نظارت بر فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در مورد کاهش مصرف شکر در محصولات غذایی گفت: حد مطلوب مصرف شکر برای افراد سالم کمتر از 10 درصد انرژی روزانه معادل حدود 50 گرم در روز است و باید در رژیم غذایی روزانه این مقدار رعایت شود.
اسکندری با اشاره به اینکه در حال حاضر 156 واحد تولید کننده نوشابه گازدار و 340 واحد تولید کننده نوشیدنی میوهای در کشور مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: درسال 93 در راستای کاهش مصرف شکر بازنگری در ضوابط نوشیدنی میوهای است که 1.5 درصد میزان شکر مصرفی کم شده و پنج درصد میزان آبمیوه مصرفی در فرمولاسیون افزایش پیدا کرده است.
وی بیان کرد: بر اساس مصوبه کمیته فنی قانونی اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی که در راستای ارتقاء سلامت محصولات غذایی صورت پذیرفته، کاهش مصرف شکر در نوشابههای گازدار به حداکثر 9 درصد تقلیل یافته است.
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو ضمن توصیه به عدم استفاده از نوشیدنی مالت طعم دار بدلیل مصرف بالای شکر در خصوص نوشیدنیهای مالت بدون طعم اظهار کرد: به دلیل عدم افزودن شکر با معیارهای تغذیهای صحیح منطبق است.
اسکندری در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: در راستای کاهش مصرف شکر، واردات نوشابههای گازدار توسط سازمان غذا و دارو ممنوع شده است ضمن اینکه کاهش مقدار شکر مجاز در نوشابههای انرژیزا، از دیگر دست آوردهای اقدامات سازمان غذا و دارو است.
معاون اداره کل نظارت بر فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تاکید بر مصوبات کاهش شکر فرمولاسیون در شیرهای طعم دار و دسرهای لبنی، خبر از کاهش 10 درصد شکر در فراوردههای مذکور داد و خاطر نشان کرد: حداکثر سقف شکر در شیرهای طعمدار از تاریخ 1/10/94 براساس ابلاغ اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی کاهش مییابد.
وی در خاتمه از میزان قند مجاز در فرآوردههای یخی نیز سخن گفت و از تاریخ دهم دیماه سال جاری این عدد به 10 درصد کاهش خواهد یافت.
انتهای پیام/