چاپ مقاله استاد دانشگاه آزاد تبریز در نشریه برتر حوزه حسابداری جهان اسلام
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مقاله دکتر برادران با عنوان: «بررسی رابطه بین برخی مکانیزمهای حاکمیت شرکتی با ارزش ایجاد شده برای صاحبان سهام و ارزش افزوده اقتصادی» جزو پنج مقاله پر بازدید این نشریه شناخته شد.
در این مقاله آمده است، حاکمیت شرکتی مجموعهای از مکانیزمهای کنترلی درون شرکتی و برون شرکتی است که تعادل مناسب میان حقوق صاحبان سهام از یک سو و نیازها و اختیارات هیئت مدیره را از سوی دیگر برقرار میکند و در نهایت این مکانیسمها اطمینان معقولی را برای صاحبان سهام و تهیه کنندگان منابع مالی و سایر گروههای ذینفع فراهم میکند مبنی بر اینکه سرمایه گذاریشان با سود معقولی برگشت شده و مکانیزم ارزش آفرینی لحاظ خواهد شد.
نتایج تحقیق نشان میدهد که از هشت مکانیزم حاکمیت شرکتی مورد بررسی در این پژوهش، چهار مکانیزم) میزان نفوذ و مالکیت دولت، میزان مالکیت سهامداران نهادی، ساختار سرمایه و میزان سهام شناور آزاد (با ارزش ایجاد شده برای سهامداران رابطه دارند و سه مکانیزم) میزان نفوذ و مالکیت دولت، میزان مالکیت سهامداران نهادی و میزان سهام شناور آزاد ) با ارزش افزوده اقتصادی رابطه دارند.
برادران استادیار پایه۱۲ بوده و ۳۵ مقاله علمی پژوهشی و ISI را در کارنامه علمی خود داراست و این مقاله را به همراه دکتر یونس بادآورنهندی و قادرحسین بابایی تألیف کرده است.
انتهای پیام/