نهادهای خاص در این چند ساله نظارت دیوان محاسبات را نپذیرفتهاند
محمدنعیم امینیفرد در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، درباره بودجه نهادهای خاص که اخیرا توسط کمیسیون تلفیق قطع شد، اظهار کرد: این مصوبه خوبی است؛ به شرط اینکه اولا آییننامه آن به دقت نوشته شود و دوما در صحن مجلس از آن حمایت شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا گمان می کنید این مصوبه در صحن رای بیاورد یا خیر، بیان کرد: این مصوبه در کمیسیون تلفیق که معدلی از مجلس به حساب می آید بیش از 70 درصد رای آورد و تصور می شود در صحن مجلس نیز رای آورد.
نماینده مردم ایرانشهر در مجلس ادامه داد: طبق این مصوبه تمامی نهادهایی که تحت ردیف های متفرقه بودجه دریافت می کنند و از طریق دیوان محاسبات نظارتی روی کار آنان نیست، برای یک سال هم که شده در بودجه محدودیتی پیدا می کنند. من تصور می کنم قطع یکساله بودجه نهادهای خاص، برای انضباط مالی این نهادها هم مفید است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دهم اضافه کرد: اگر این نهادها برنامه مشخصی دارند، باید طبق قانون اساسی آن را ارائه دهند و نظارت دیوان محاسبات را بپذیرند تا در سال آینده بودجه دریافت کنند. اما در حال حاضر به عنوان نقطه آغازین خوب است که این مصوبه در صحن مجلس مورد اقبال نمایندگان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه قسمت اعظم حوزه های علمیه ما به واسطه وجوهات شرعی اداره می شود، یادآوری کرد: اگر هر نهادی برنامه های مشخص خود را ارائه کند و به نظارت دیوان محاسبات قائل شود، می تواند بودجه دریافت کند اما مشکل اینجاست که دیوان محاسبات در چند سال گذشته حق ورود و نظارت بر بخش بودجهای نهادهای خاص را نداشته است.
انتهای پیام/