تمام زائران امام رضا(ع) غذای حضرتی میگیرند/ ساخت و زائرسرای رضوی با گنجایش ۲۴ هزار زائر
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از تسنیم، مصطفی خاکساری قهرودی در حاشیه نشست خبری خود با خبرنگاران در توضیح برنامههای جدید آستان قدس رضوی براساس منویات و منشور هفتگانه رهبر معظم انقلاب در خدمتگزاری به زائران اظهار کرد: یکی از این برنامهها توسعه توزیع غذای حضرتی است زیرا در گذشته توزیع این غذای حضرتی به تعداد محدودی صورت میپذیرفت ولی تصمیم بر آن است تا تمام زائران در وعدههای مختلف بتوانند 3 روز غذای حضرتی دریافت کنند بنابراین هر زائری که وارد مشهد میشود غذای حضرتی خواهد گرفت که سالانه 30 میلیون زائر به مشهد میآیند، براین اساس یک کارخانه بزرگ تولید غذا تا پایان سال ساخته خواهد شد تا بتوان در فاز نخست روزانه 50 تا 60 هزار غذای حضرتی و در فاز بعد روزانه 100 هزار غذای حضرتی در هر وعده توزیع کند.
ساخت زائرشهر با گنجایش 20هزار زائر
معاون امداد مستضعفین آستان قدس رضوی همچنین با اشاره به ساخت زائرشهر و زائرسرا برای کمک به اسکان طبقه متوسط توضیح داد: کلنگزنی زائرشهر صورت پذیرفته است و با هزینه 200 میلیارد تومان در 3 سطح و فاز ساخته میشود تا اسکان زائران بهصورت گروهی، خانوادگی و هتلینگ انجام شود که ظرفیت کلی آن 20 هزار نفر است که در فاز نخست 5 هزار نفر، فاز دوم نیز 5 هزار نفر و در فاز سوم که سال 97 ساخت آن آغاز میشود 10 هزار نفر گنجایش خواهد داشت.
ساخت زائرسرای رضوی
خاکسار قهرودی به ساخت زائرسرای رضوی در فاصله نزدیک به حرم امام رضا که یک هفته پیش کلنگ آن زده شد اشاره کرد و افزود: این زائرسرا با 4 هزار نفر گنجایش با اعتبار 50 میلیارد تومان ساخته میشود تا بتوانیم با پشتیبانی زائرشهر و زائرسرا در یک آن 24 هزار نفر را اسکان دهیم که متعاقباً زیرساختهای مختلفی در آن تعریف میشود.
انتهای پیام/