دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 دی 1403 - 11:40

کلزا و کانولا بهترین انتخاب برای یک روغن‌ سالم

کلزا و کانولا بهترین انتخاب برای یک روغن‌ سالم
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روغن‌های کلزا و کانولا جزء سالم‌ترین روغن‌ها هستند و از مردم می‌خواهیم که هر روغنی را برای مصرف در وعده‌های غذایی خود انتخاب نکنند.
کد خبر : 949965

به گزارش خبرگزاری آنا؛ زهرا اباصلتی اظهار کرد: روغن‌های کلزا و کانولا جزء سالم‌ترین روغن‌ها بوده، اما به میزان کافی موجود نیست و یا اینکه قیمت بالایی دارد که در قدرت خرید مردم نیست و خواسته ما از مسئولان تخصیص سبد‌های حمایتی برای اقشار کم درآمد، تولید

وی با بیان اینکه برای سرخ کردن از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود، از این روغن می‌توان ٢ تا ٣ نوبت استفاده کرد، به شرط آنکه باقی مانده‌ای از نوبت قبل در آن نمانده باشد، افزود: روغن‌های دارای اسید چرب ترانس که مضر بوده نباید مصرف شود، گرچه میزان اسید چربی ترانس آن به ٢ درصد رسیده، اما توصیه بر عدم مصرف این نوع است.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: مصرف زیاد کیک‌ها و دیگر خوراکی‌های حاوی روغن هم مضر است، به خصوص این محصولات که با روغن نباتی درست می‌شود و مصرف این روغن هم توصیه نمی‌شود.

وی گفت: با توجه به اینکه در انواع غذا‌ها و لبینات مصرفی ما چربی وجود دارد به نوعی از چربی حیوانی هم استفاده می‌کنیم و نیازی به مصرف روغن‌های حیوانی و یا روغن دنبه که چربی زیادی هم دارند، نبوده و نیست؛ ما معتقدیم چیزی هم که خوب است باید به اندازه مصرف شود تا که خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف را به همراه نداشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب