دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رونق بازار و اصلاح الگوی کشت، محور نخستین جشنواره زرشک سیاه

رونق بازار و اصلاح الگوی کشت، محور نخستین جشنواره زرشک سیاه
نخستین جشنواره زرشک سیاه با هدف معرفی و کمک به رونق بازار این محصول و اصلاح الگوی کشت برگزار شد.
کد خبر : 940023

به گزارش خبرنگار آنا، نخستین جشنواره زرشک سیاه با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر به‌عنوان دبیری علمی همایش در راستای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» و اهداف برنامه ششم توسعه اقتصادی ایران برگزار شد.

عبدالاحد شاددل به‌عنوان دبیر همایش علمی جشنواره زرشک سیاه در این جشنواره اظهار کرد: این جشنواره با هدف معرفی و کمک به رونق بازار این محصول و بحث اصلاح الگوی کشت برای نخستین بار در استان آذربایجان شرقی در روستای تیل بخش تسوج با همکاری سرای نوآوری و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر به‌عنوان دبیر علمی همایش برگزار شد.

وی افزود: در این جشنواره از فراخوان همایش علمی زرشک سیاه رونمایی شد. راه‌کار‌های افزایش کمی و کیفی، بازاریابی، صادرات و اشتغال‌زایی، فرآورده‌های دارویی و غذایی و نقش آن در سلامت جامعه، طب سنتی وزرشک سیاه، اصلاح کشت حوضه دریاچه ارومیه، زرشک سیاه و توسعه پایدار روستا‌ها از محور‌های این همایش علمی است که علاقه‌مندان می‌توانند آثار و مقالات خود را به دبیرخانه این همایش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر ارسال کنند.

به گزارش آنا، این جشنواره با همکاری سرای نوآوری و امنیت غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر و سایر ارگان‌ها و سازمان‌های شهرستان شبستر به همراه ثبت ملی غذا‌های محلی روستای تیل و برپائی غرفه‌های نمایشگاهی و فروشگاهی و رونمایی از فراخوان همایش علمی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در روستای تیل از توابع بخش تسوج استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب