دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 خرداد 1395 - 14:44
مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان:

توصیه‌هایی برای تغذیه ورزشکاران در ماه رمضان

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: ورزشکاران باید در ماه رمضان توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه رمضان را جدی بگیرند و از انجام تمرین‌های ورزشی شدید در فاصله سحر تا افطار و بلافاصله بعد از افطار پرهیز کنند.
کد خبر : 93833

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر محمد کاظم‌زاده درباره شرایط روزه‌داری در ورزشکاران، گفت: توصیه می‌شود ورزشکاران زمان آغاز تمرین و مسابقه‌های ورزشی را حداقل دو یا سه ساعت بعد از افطار انجام دهند.


وی افزود: آغاز تمرین و یا مسابقه‌ها در کمتر از زمان یاد شده باعث کاهش توان فیزیکی و ایجاد ناراحتی‌های گوارشی مختلف می‌شود.


دکتر کاظم زاده، کم آبی و تشنگی را از مشکلات ورزشکاران بیان کرد و گفت: ورزشکاران باید فاصله افطار تا سحر از آب، آبمیوه و مایعات مناسب به مقدار کافی استفاده کنند.


وی اظهار کرد: استفاده از میوه نیز می‌تواند تا حدودی آب مورد نیاز بدن را تامین کند، به این منظور توصیه می‌شود از انجام تمرین‌های ورزشی شدید در فاصله سحر تا افطار و بلافاصله بعد از افطار پرهیز کنند.


مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان به محدودیت استفاده از نمک زیاد، غذاهای سرخ شده، شیرینی‌ها در ورزشکاران اشاره کرد و افزود: ورزشکاران باید از مصرف این نوع مواد غذایی به شدت پرهیز و میوه‌های خشک شده، مغزها، دانه‌ها، خرما و کشمش را جایگزین کنند.


وی با تاکید بر مصرف نان، غلات، میوه و سبزی، گوشت و لبنیات در وعده‌های سحر، افطار و شام، تصریح کرد: غذاهای پر پروتئین باعث از دست دادن آب بیشتری در هنگام روزه‌داری می‌شود و باید پروتئین‌ها به اندازه نیاز مصرف شود.


کاظم‌زاده افزود: استفاده از نان‌های سبوس‌دار و کامل، برنج، عدس یا لوبیا پلو در وعده سحری در جلوگیری از کاهش گرسنگی و افت قند خون موثر است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب