اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از ادارهکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، عبدالله بهمنش اظهار کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی هرساله از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان آن ادامه دارد.
وی اضافه کرد: بههمین منظور اکیپهای ثابت و سیار در دو شیفت صبح و عصر به مراکز عرضه در سطح استان مراجعه و اقدام به بازرسی از مراکز عرضه فراوردههای خام دامی میکنند.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در این طرح ادارات دامپزشکی بهعنوان عوامل اجرایی، اکیپهای نظارتی ـ بازرسی را تجهیز و در دو شیفت کاری همه مراکز عرضه و تولید فراوردههای خام دامی را با تعداد 35 نفر از پرسنل بخش نظارت بر بهداشت عمومی بازرسی میکنند.
بهمنش تصریح کرد: با قدردانی از همکاری سایر ادارات ذیربط در گشتهای مشترک برای حفظ سلامت کالاهای مصرفی خانوار در این ایام از شهروندان تقاضا میکنم در صورت مشاهده هرگونه موارد عرضه غیر بهداشتی فراوردههای خام دامی(گوشت قرمز، مرغ، ماهی، میگو، گوشت چرخکرده و ...) مراتب را از طریق سامانه پاسخگویی شبانه روزی 1512 اعلام کنند.
انتهای پیام/4078/4121/
انتهای پیام/