تشدید بازرسیهای بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، علی اکبر سیاری، معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامهای به روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تصریح کرد: با توجه به نزدیکی حلول ماه مبارک رمضان و به منظور کنترل و پیشگیری طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا، برنامهریزی خاص برای تشدید کنترلهای بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی داشته باشند.
معاون بهداشت تاکید کرده است تیمهای بهداشتی بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و حلیم نظارت جدی داشته باشند.
سیاری همچنین برنامههای کنترل و کاهش مواد دخانی به خصوص در مساجد، تکایا و نظایر آن را مورد تاکید قرار داده و از مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی خواسته است با به کارگیری حداکثر توان منابع انسانی و فیزیکی این ماموریتها را انجام دهند.
بر اساس این گزارش معاون بهداشت وزیر بهداشت همچنین بر اجرای هوشمندانه و جدی برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی با تاکید بر کنترل عرضه قلیان تاکید کرده است.
انتهای پیام/