دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در پی دادگاه حقوقی؛

گوگل اطلاعات کاربران را از کروم حذف می‌کند

گوگل اطلاعات کاربران را از کروم حذف می‌کند
شرکت فناوری گوگل تصمیم گرفته است که اطلاعات کاربران از مرورگر کروم را به منظور رسیدگی به یک پرونده حقوقی مربوط به حفظ حریم خصوصی مصرف‌کنندگان حذف کند.
کد خبر : 903897

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، گوگل در تازه‌ترین اقدامات خود تصمیم دارد داده‌های مرورگر وب را برای حل و فصل دعوای حقوق خصوصی مصرف‌کنندگان که همان کاربران روزانه مرورگر کروم هستند از بین ببرد.

برهمین اساس، گوگل موافقت کرده که میلیارد‌ها رکورد داده را از بین ببرد تا دعوی حقوقی را با این ادعا که گوگل به صورت چراغ خاموش کاربران را رصد می‌کرده از بین ببرد.

شرایط توافق روز دوشنبه در دادگاه فدرال اوکلند، کالیفرنیا ثبت شد و نیاز به تایید قاضی منطقه‌ای ایالات متحده دارد.

وکلای شاکیان ارزش این توافق را بیش از ۵ میلیارد دلار و تا ۷.۸ میلیارد دلار ارزیابی کردند. اگرچه شرکت گوگل تصمیم به پرداخت هیچ خسارتی ندارد، اما کاربران ممکن است به طور جداگانه از این شرکت به منظور دریافت خسارت شکایت کنند.

این اقدام دسته جمعی در سال ۲۰۲۰ آغاز شد و میلیون‌ها کاربر گوگل را که از اول ژوئن ۲۰۱۶ از مرورگر استفاده می‌کردند، تحت پوشش قرار داد.

کاربران ادعا کردند که تجزیه و تحلیل‌ها و برنامه‌های گوگل به آلفابت اجازه می‌دهند افرادی را که مرورگر کروم گوگل را روی حالت «ناشناس» و سایر مرورگر‌ها را روی حالت مرور «خصوصی» تنظیم کرده‌اند، ردیابی کند.

به گفته کاربران معترض، این امر گوگل را در جریان ریز جست‌و‌جو‌ها و علایق آنها قرار می‌دهد و فرصت را برای استفاده نادرست برخی از افراد مهیا می‌کند.

این تصمیم به دنبال اتهاماتی بود که در یک دعوای قضایی بر ضد گوگل مطرح شده بود که بر اساس آن، شرکت از اطلاعات مرورگر وب کاربران برای مقاصد تجاری استفاده می‌کند بدون آنکه به آنها اطلاع دهد و رضایت کاربران را در دست داشته باشد.

با این توافق مساله حفظ حریم خصوصی کاربران در مرکز توجه قرار گرفته است و گوگل متعهد به حذف اطلاعات مرورگر وب کاربران است تا از دیگر مشکلات حقوقی دوری کند. این تصمیم نشان از توجه شرکت به نگرانی‌های حریم خصوصی کاربران دارد و شاید نشان از تغییر نگرش گوگل به حفظ حریم خصوصی و اطلاعات مرور وب کاربران خود است.

این توافق همچنین نشان از اهمیت و تاثیری که دعاوی حقوقی می‌تواند بر شرکت‌های فناوری به عنوان یک ابزار برای اعمال تغییرات و بهبود‌ها در حوزه‌های مختلف داشته باشد، دارد.

این توافق نشان از تاثیرگذاری حقوق مصرف‌کنندگان در تعیین مسیر رفتار شرکت‌ها و حفاظت از حقوق شهروندان دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب