![برج فناوری و نوآوری اصفهان به بهرهبرداری رسید](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
توسط معاون علمی رئیس جمهور؛
دکتر کوروش جعفریان در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره خواص مصرف بامیه،افزود: بامیه سرشار از فیبر، پتاسیم و سدیم است و به مقدار اندکی حاوی کلسیم و منیزم است.
وی با بیان اینکه بامیه میزان انرژی بسیار پائینی دارد، افزود: مصرف بامیه و خورشت بامیه موجب کاهش قند خون میشود به همین دلیل به افراد دیابتی توصیه میشود در هفته سه بار خورشت بامیه مصرف کنند.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی در ادامه یادآور شد: همچنین به افراد به خصوص بیماران دیابتی توصیه میشود بامیه را بخارپز و آبپز مصرف کنند و به شدت از مصرف بامیه سرخ شده خودداری کنند.
جعفریان خاطرنشان کرد: مصرف بامیه جایگزین داروهای بیماران دیابتی نمیشود بنابراین بیمار علاوه بر مصرف دارو میتواند بامیه مصرف کند.
انتهای پیام/