امکان تبادل و جابهجایی مرزهای مالی کشورها با رمز ارز
به گزارش خبرنگار ارتباطات و فناوری اطلاعات خبرگزاری علم و فناوری آنا، پوریا آسترکی سردبیر نشریه بلاکچین در نشست بررسی بازار کریپتوکارنسی در ایران در حاشیه نمایشگاه الکامپ ۲۰۲۳ گفت: بحث رگولاتوری در حوزه بانک و رمزارزها نیاز است. پول همیشه ابزار انتقال ارزش و شیوهای برای حسابداری بوده است. رقابتی میان بانکهای مرکزی و رمزارزها وجود دارد و حتی اگر قانونی هم تصویب بشود این رقابت ادامه دارد. نهایت نمیدانیم این رقابت باعث ایجاد یک واحد جهانی ثابت میشود یا خیر.
مهرداد خانبانی، مدیرعامل شرکت راهبرد در این نشست اظهار کرد: فلسفه ایجاد کریپتوکارنسی دارایی دیجیتال است و داراییهای دیجیتال نیاز به پشتوانه دارند. بیت کوین پشتوانه ندارد و این باگ بزرگی در فین تک ایجاد میکند. این دغدغه به مرور خود را نشان میدهد و خیلی از کاربران با آن درگیر هستند که آیا پشتوانهای برای خرید آن وجود دارد یا خیر.
وی افزود: بیت کوین هیچ پشتوانهای ندارد و نقش اول را در بازار ایفا میکند، ارزش آن را میشود با طلا بیان کرد. در واقع رمزارزها فرهنگ خوبی را به کشور عرضه کردهاند. آنها باعث ورود نسل جوان به بازار مالی شدهاند. ضمن اینکه در شبکههای اجتماعی بسیاری از جوانان کسب در آمد میکنند و این با بیت کوین ممکن میشود.
مهدی عبادی، مدیرعامل شرکت وندار بیان کرد: با ساختار بانکی موجود هر کشوری، اگر بخواهید حسابی افتتاح کنید باید اقامت آن کشور را داشته باشید، ولی با رمزارزها در هر صرافی میتوان پول را جا به جا کرد و مرزهای فعلی از بین خواهد رفت. بحث تبادل با کشورهای دیگر هم مهم است که رمز ارزها بین کشورها قابل قبول است. امنیت و نگهداری آن هم بهتر است.
علی رضا طلوع، مدیرعامل شرکت موبیانس عنوان کرد: در ایران فقط صرافیها را برای حوزه رمزارز دیدیدم و از ارزشهای دیگر آن باید به مرور استفاده کنیم. مهمترین فایده رمزارزها ذخیره ارزش و سرمایه گذاری است اما این بخشی از تمام ماجراها هستند. وقتی برای ابزار پرداخت استفاده بشوند میتواند سرعت انتقال را بالا ببرد.
انتهای پیام/