دانشگاه مدیپول استانبول رتبه 18 در شاخص نوآوری را کسب کرد
به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه مدیپول استانبول رتبه 18 را در شاخص دانشگاه کارآفرین و نوآور در سال 2022 کسب کرد. این در حالی بود که دانشگاه مدیپول استانبول در سال 2021 در رتبه 35 قرار گرفته بود.
به گزارش گروه مشاوره تحصیلی در ترکیه آرتان بورس تاپ، شورای تحقیقات علمی و فناوری ترکیه (TÜBİTAK) از سال 2012 به منظور تشویق کارآفرینی و فعالیت های نوآورانه در دانشگاه ها و افزایش رقابت بین دانشگاهی، نوآوری و ارتقای رتبه بندی دانشگاه های کارآفرین و نوآور (GYÜE) داده های همه دانشگاه های ترکیه را مورد ارزیابی قرار می دهد.
همانطور که در منبع خبر اعلام شد، مالکیت فکری، همکاری و تعامل، مشارکت اقتصادی و تجاری سازی 4 ویژگی است که دانشگاه های دارای شایستگی پژوهش علمی و فناوری بر اساس آن ارزیابی می شوند.
شاخص کارآفرینی و نوآوری یکی از شاخص های مهم در زمینه جذب دانشجویان برای کار در ترکیه است. این شاخص کمک می کند که بخش مهمی از دانشجویان حاضر در این دانشگاه ها بتوانند پس از طی کردن دوران تحصیل در دانشگاه جذب بازار کار شوند.
بر اساس نتایج «شاخص دانشگاه کارآفرین و نوآور 2022» که توسط شورای تحقیقات علمی و فناوری ترکیه تهیه شده است، دانشگاه مدیپول استانبول در بین 18 دانشگاه برتر قرار گرفت و نسبت به سال 2021، 17 رتبه ارتقا یافت. بر اساس نتایج اعلام شده از سوی مصطفی ورانک، وزیر صنعت و فناوری ترکیه، دانشگاه مدیپل استانبول با مجموع امتیاز 50.49 در رتبه 18 و در بین دانشگاه های خصوصی رتبه پنجم را کسب کرد.
این رتبه بندی بین 50 دانشگاه کارآفرین و نوآور بر اساس 23 شاخص در ابعاد صلاحیت پژوهشی علمی و فناوری، همکاری و تعامل و سهم اقتصادی و اجتماعی انجام شده است. دانشگاه مدیپول استانبول از نظر مشارکت اقتصادی و اجتماعی در این رتبه بندی بیشترین ارتقا جایگاه را داشته است. این دانشگاه در پنج سال گذشته در رتبه بندی دانشگاههای کارآفرین و نوآور حضور داشته و در آخرین رتبه بندی موفق شده است تا جایگاه خود را با 17 پله ارتقا دهد.
بر اساس این گزارش، دانشگاهی که شاخص کارآفرینی و نوآوری را داشته باشد شرایط ورود به بازار کار حرفهای و کسب درآمد را فراهم می کند. دانشگاه کارآفرین به دنبال آن است که تغییر قابل توجهی در شخصیت سازمانی دانشگاه ایجاد نماید تا موقعیت ایده آلی برای آینده به ارمغان بیاورد.
با توجه به تاثیر اقتصادی و اجتماعی دانشگاه کارآفرین بر جامعه، این نوع از دانشگاه خواهد توانست هم در زمینه آموزش و کیفیت به تعالی برسد. همچنین در زمینه پژوهش و هم در عرصه کارآفرینی و پرورش نیروی کارآفرین، از طریق ایجاد شغل، نقش دانشگاه در صنایع خاص، ایجاد شرکت های انشعابی، تولید دانش، به اشتراک گذاری دانش و ارائه فارغ التحصیلان ماهر، موثر واقع شود.
انتهای پیام/